HOROR NA FRUŠKOJ GORI: Ženu pred maloletnim sinom obljubili muž, kum i njihov prijatelj!

kanal

Foto ilustracija: Kurir

B. Č. (39) još 2016. godine prijavila je policiji da su je muž, kum i njegov drug silovali, maltretirali i tukli u jednoj kući u Vojvodini, i to pred njenim maloletnim sinom. Iako je prošlo više od dve i po godine od tada, u tužilaštvu u Novom Sadu kažu da ovaj krivični postupak još u fazi istrage?!

Ove jezive optužbe njen muž, kum i njihov prijatelj su negirali.

Stravičan zločin dogodio se 26. juna 2016. godine u vikendici nedaleko od Fruške gore.

– To što se dogodilo mojoj ćerki je zločin nad zločinima – rekao je M. Č. njen otac.

On je ispričao da je tog kobnog dana njen muž od koga je pobegla jer ju je tukao, došao kod njih kući, a kada je nije tu pronašao uzeo je njihovog desetogodišnjeg sina i uputio se ka vikendici u kojoj se ona krila.

– Ona je bila tako kako bi se sakrila od muža koji ju je deset godina svakodnevno tukao. On je bio u društvu kuma, koji je krstio mališana, i još jednog njihovog poznanika. Kada su videli da moja ćerka nije u kući sva trojica su se uputila ka vikendici i sa sobom su poveli mog unuka – ispričao je M. Č. On je dodao da su je potom sva trojica silovali i to pred dečakom koji je sve gledao.

Kako je i nesrećna žena, nakon horora koji je doživela, ispričala, muž joj je rekao da “dečak treba da vidi kako se to radi sa ženama”.

SA OVOG BALKONA JE OTAC MONSTRUM BACIO ČETVORO DECE: Mališani žive u STRAŠNIM uslovima, a od straha prema ocu MUCAJU! (FOTO)

– Batine su bile svakodnevne. Bez razloga me je tukao, samo sam ga ponekad pitala za platu. Cela njegova porodica je to znala. Ćutala sam, jer je pretio da će ubiti i mene i dete. Udarao me pesnicama, šutirao, tukao tušem po glavi, sipao mi vruću supu na glavu, gasio mi pikavce po telu, burgijom me bušio po telu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi ljute paprike u nos – opisala je B. Č. torturu kroz koju je prošla.

Ipak B. Č, nikada nije potražila pomoć lekara niti prijavila supruga policiji, kako kaže, „iz straha“, što istražnim organima otežava posao.

– U junu me je prebio, pa sam pobegla u vikendicu. Tu me prvo on silovao, zatim kum i na kraju njihov drugar. Kada su završili, muž me je istukao i nabio mi džak na glavu. Ubacili su me u gepek i doveli kući – priča ona.

Sin govorio o hororu

O nasilju je progovorio njen sinčić, nakon čega je njen otac B. Č. u oktobru pozvao policiju potpuno šokiran.

– Fenom joj je palio oči, čupao kosu, čekićem za meso ju je udarao po licu, pesnicama u nos, izbio joj zub, hteo je izbosti nožem, jela je izmet. Mrzeo sam ga i plašio ga se – rekao je dečak policajcima i dedi koji je tada prvi put saznao za nasilje.

UNUKA JOSIPA BROZA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Mom dedi Titu niko nije ni do kolena! (FOTO)

Policija je još pre dve godine saslušala njenog supruga i dvojicu njegovih prijatelja po prijavi za nasilje u porodici i silovanje, i prosledila prikupljene informacije tužilaštvu.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic)