HOROR KOD APATINA: Razbojnici pretukli staricu (80) i uzeli joj 400 evra (INFO)

uvidjaj

Foto: Beta, Tanjug, Youtube printscreen

Baka stara 80 godina iz sela Sonta brutalno je pretučena kada su joj zasad nepoznati razbojnici upali u kuću u potrazi za novcem, prenosi Republika.rs.

Vest o zlostavljanju bespomoćne starice na društvenim mrežama podelila je izvesna Ana i izazvala bes i ogorčenje širom Srbije. Kako je objasnila, pljačka se odigrala 3. oktobra.

– Tamo negde u jednom od sokaka u selu Sonta, koje uvek spominjem kao poru u vremenu, gde se malo štošta menja i često mi se čini da je vreme stalo, 80-godišnjoj baki su pravalili u kuću, tukli su je kocem po licu, glavi, njenom starom nemoćnom telu i jednoj ruci koja još uvek funkcioniše i pomoću koje ona još uvek može da jede, da se češlja i oblači sama.

Smrdibube mogu da vam SISAJU KRV, a ako vam uđu u kuću SLEDI PAKAO!

Njen muž je umro ove godine i ostavio joj je malo para, koje su, naravno, u banci. Ali to nije sprečilo dva momka da je prebiju i uzmu joj 400 evra i neku siću – napisala je Ana.

Ona je izrazila nadu da će lopovi biti uhvaćeni.

Sprema se KRVAVI PUČ ako Dodik pobedi, Vučić uputio HITNO UPOZORENJE!

– Ne da bi išli u zatvor ili bili pretučeni ili povređeni na bilo koji način, nego da bi njihova baka i deka i majka i otac i cela familija i prijatelji, kolege, školski drugari videli koga su odgajili, s kim su se družili i išli u školu. Bože pomozi tim osobama da ozdrave jer zasigurno samo teško mentalno obolele osobe mogu brutalno pretući staricu – napisala Ana.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)