HOROR KAKAV SE NE PAMTI U LESKOVCU: Novi detalji četvorostrukog ubistva na jugu Srbije

polocija

Foto: Printscreen/yutube

Do svirepog zločina u Leskovcu došlo je pošto je Miloš I. (20) sinoć tražio svom ocu Predragu I. novac, a kada je Predrag odbio da mu da, on je dohvatio sekiru i najpre nasrnuo na maćehu Danijelu, suprugu svog oca koju navodno nije podnosio, verovatno kako bi napakostio ocu.

Miloš je zatim redom ubio svoju polusestru Saru (12), zatim sestru Anu (19) koja je u poodmakloj trudnoći, a na kraju je presudio i Predragu. Krvavu odeću je zatim presvukao, a policiju je pozvao tek sutradan i prijavio zločin.

Došavši na lice mesta, policija je zatekla horor kakav se ne pamti u ovom gradu na jugu Srbije. Milošu su odmah stavljene lisice na ruke i prema poslednjim informacijama, odveden je kod dežurnog tužioca.

– Oni su od pre tri meseca kod mene podstanari. Ne znam njihova imena i prezimena. Znam samo da sam ključeve dala glavi kuće Predragu, koji je sada ubijen. A nije bila trudna njegova supruga već ta osamnaestogodišnja ćerka. Imjaju i sinčića, videla sam ga kada sam Predragu predala ključeve od kuće – priča žena koja je takođe na mestu zločina. Dodaje da je porodica bila veoma siromašna i da je primala socijalnu pomoć.

– Predrag mi je kazao da radi kao obezbeđenje na gardilištu hotela “Beograd” u centru Leskovca, ali to nije dovoljno za život petočlane porodice – dodaje ona koja ništa ne zna o rođaku koji je uhapšen

Zločin je navodno počinjen sekirom koja je pronađena na licu mesta.

Komšije ove porodice ispričale su Predraga, njegovu suprugu i njihovu decu ne poznaju dobro pošto su se nedavno doselili, ali da znaju da je reč o socijalno ugroženoj porodici.

BRANIMIR NESTOROVIĆ: Rešite se krpelja tako što ćete ga UDAVITI?! Potrebne su vam samo 2 STVARI iz kuće!

– Nisam lično poznavao te ljude, pošto su se skoro doselili ovde u našu ulicu, ali sam načuo da je reč o siromašnoj porodici. Ni ja ni moji ukućani nismo čuli nikakvu buku niti pucnjavu, već smo videli da se nešto dešava kada je došla policija. Ovo je strašno, velika tragedija. Šta god da se desilo tuga je da su nastradala ta deca – kaže jedan od komšija iz Ulice Ratka Pavlovića u Leskovcu.

 

(Dnevne.rs/Blic)