HOROR ISPRED OSNOVNE ŠKOLE U ZEMUNU: Devetoro đaka završilo u URGENTNOM CENTRU, napali ih BOKSERIMA I PALICAMA (info)

pubovi

Foto ilustracija: printscreen/telegraf

Devetoro migranata, đaka OŠ “Branko Pešić” u Zemunu, pretučeno je juče od strane grupe mladića ispred škole nakon čega su završili u Urgentnom centru, saznaje “Blic”.

Kako saznajemo, devetoro migranata, uzrasta od 14 i 15 godina, koji su đaci sedmog i osmog razreda ove škole u Zemunu, povređeni su kada je veća grupa mladića krenula na njih palicama i bokserima.

IZBO ŽENU NOŽEM 18 PUTA DOK JE DRŽALA BEBU U NARUČJU: I dete zadobilo posekotine,

Migranti nisu pružali nikakav otpor, a čim je videla napad reagovala je školska uprava. Napadači su pobegli, a pozvana je Hitna pomoć jer su svi migranti bili povređeni.

bolnica

Foto: Z.Stanić

Njih osmorica zadobili su lakše telesne povrede, a jedan je teže povređen. Kako saznajemo, sinoć su svi pušteni iz bolnice. Nezvanično, napadači nisu đaci OŠ “Branko Pešić”.

HOROR NA PUTU NIŠ-PROKUPLjE: Strahovit sudar, ima mrtvih (INFO)

Ova škola poznata je, između ostalog, i po tome što u njoj nastavu pohađa 14 migranata koji trenutno borave u Beogradu.

(Dnevne.rs/Izvor: Miroslava Brkić, Blic.rs)

1 Comment on "HOROR ISPRED OSNOVNE ŠKOLE U ZEMUNU: Devetoro đaka završilo u URGENTNOM CENTRU, napali ih BOKSERIMA I PALICAMA (info)"

  1. Sticajem okolnostio se zadesih tamo. Migranti su sve izazvali, apsolutno su krivi, cak su nosili i nozeve. Da se samo ne izvuce pogresan zakljucak iz teksta da su bili goloruki i naivni.

Comments are closed.