GORAN JEFTIĆ IDE NA ROBIJU: Žalio se na presudu, ali sud u Somboru ga poslao IZA REŠETAKA!

glumac

Foto: Youtube/Printscreen/ Novo jutro

Na presudu kojom je bio osuđen na kućni zatvor žalio se Jevtić, ali i tužilaštvo, pa je Viši sud u Somboru odlučio da kazna ostane ista, ali da je glumac služi iza rešetaka

Glumac Goran Jevtić (41), koji je bio osuđen na 10 meseci kućnog zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnikom, konačnom odlukom suda kaznu neće moći da služi u svom stanu, već će morati u zatvor.

Kako Kurir saznaje, na presudu kojom je bio osuđen na kućni zatvor žalio se Jevtić, ali i tužilaštvo, pa je Viši sud u Somboru odlučio da kazna ostane ista, ali da je glumac služi iza rešetaka.

“Presuda je preinačena jer je ocena drugostepenog suda da će se ovako postići svrha kažnjavanja. Prvostepenom presudom bila mu je izrečena kazna kućnog zatvora, bez nanogice, ali je posle razmatranja žalbi konačna odluka daleko stroža. Osim kazne zatvora, koju će Jevtić morati da počne da služi čim mu bude upućen poziv u koju zatvorsku ustanovu u Srbiji da se javi, glumcu je zabranjena i komunikacija sa oštećenim maloletnikom”, otkriva izvor Kurira.

“PACIJENTIMA PREPORUČUJEM OVO SEME” Dr Nestorović o epidemiji dečijih glista i vaški

Jevtić je, podsetimo, osuđen zbog toga što je u junu 2014. godine počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad L.K, koji je u tom trenutku imao 16 godina. Prema optužnici, po kojoj je i osuđen, glumac je mladića primorao na oralni se*s u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru tokom žurke koja je održana u večernjim časovima, posle manifestacije Pozorišni maraton.

“Postupak je pokrenut pošto su roditelji tinejdžera podneli krivičnu prijavu policiji. Tokom istrage, a kasnije i sudskog postupka, glumac je navodno negirao ove navode, tvrdeći da nisu istina. Maloletnik, žrtva glumca, ostao je pri optužbama da ga je Jevtić, pod dejstvom alkohola, naterao na oralni se*s. Saslušavani su svedoci, koji su navodno dečaka videli kako je uzrujan istrčao iz toaleta u kom je bio glumac, pa je sud, ceneći sve ove dokaze, kao i nalaze sudskih veštaka, doneo konačnu presudu”, objašnjava sagovornik Kurira.

Tokom afere na čiji se epilog čekalo pet godina otkriveno je i da je Jevtić dečaku bio omiljeni glumac, zbog kog je tog leta redovno dolazio na pozorišne svečanosti. Navodno, uživao je da bude uz ovog glumca tokom svečanosti u pozorištu jer je “upoznao svog idola”.

Podsetimo, pošto je u javnosti isplivala afera sa oralnim se**om, u odbranu glumca stale su brojne njegove kolege. Navodno, pokrenuli su čak i potpisivanje peticije podrške.

HRONOLOGIJA

– jun 2014. glumac u toaletu pozorišta u Somboru naterao maloletnika na oralni se*s

– oktobar 2014. otac maloletnog L. K. podneo krivičnu prijavu protiv Jevtića

TAMARA GRUJIĆ: Vuk i ja smo dugo želeli bebu, a onda smo ovako saznali DA ĆEMO JE IMATI

– jul 2015. tužilaštvo je podiglo optužnicu i tražilo 14 meseci zatvora za glumca

– oktobar 2015. počelo je suđenje poznatom glumcu

– mart 2019. sud izrekao kaznu kućnog zatvora Jevtiću

– septembar 2019. kazna preinačena u zatvorsku

     

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs, Jelan Spasić)