“GDE MI JE HEKLER?” Posle udesa u Strahinjića bana vozač BMW-a izašao iz kola i krenuo prema devojci i mladiću i PRETIO DA ĆE IH UBITI

Beograd

Foto: Telegraf.rs

Tri osobe povređene su u nezgodi koja se desila u Ulici Strahinjića bana u Beogradu nakon što je automobil ušao u baštu kafića.

Kako je rečeno agenciji Beta u MUP-u Srbije, do nesreće je došlo kada je vozilo udarilo u dva parkirana automobila, nakon čega je od siline udarca jedan od automobila ušao u baštu kafića, porušivši stolove i stolice na kojima su sedeli gosti.

Kako Kurir nezvanično saznaje od očevidaca, odmah posle sudara iz BMW-a su izašla dvojica muškaraca, a osoba za koju se sumnja da je vozila je svom suvozaču rekla “gde mi je pištolj, gde mi je hekler”.

On je kako saznajemo pretio devojci koja je vozila suzuki i mladiću koji je bio pored automobila. Posle toga su krenuli nazad ka BMW- u iz kog je navodno vozač uzeo pištolj i pobegao.

UPOZORENJE ZA SVE ! Srbin se vraćao iz Grčke, a na 50 kilometara od Evzonija desilo mu se nešto jezivo

Prema nezvaničnim informacijama koje su danas objavili mediji, jedan od vlasnika automobila koji je oštećen u udesu je takođe naveo da su u automobilu bila dva muškarca koji su mu, kako kaže, pretili, a da je vozač pobegao sa lica mesta.

Mediji navode da je policija po dolasku na lice mesta u automobilu sa stranim registarskim oznakama zatekla mladića, koji je bio na mestu suvozača i koji tvrdi da je vozio njegov drug, a ne on.

       

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs)