Gastarbajter Pokosio troje u centru Beograda, pretio, pokušao da pobegne iz Srbije, a onda je pred tužiocem IZGOVORIO OVE REČI!

udes

Foto: Telegtraf, Printscreen

Bahat – Dejanu Markoviću, vozaču BMW koji je uleteo u baštu kafića u Beogradu i povredio porodicu, određen je jednomesečni pritvor

Žao mi je što sam pobegao s mesta nesreće, jer za udes uopšte nisam kriv ja, već žena u „suzukiju“, koja na raskrsnici nije stala na znak „stop“. Kada me je udarila, izgubio sam kontrolu i naleteo na parkirana vozila, a potom u kafić.

Žao mi je što sam pobegao s mesta nesreće, jer za udes uopšte nisam kriv ja, već žena u „suzukiju“, koja na raskrsnici nije stala na znak „stop“. Kada me je udarila, izgubio sam kontrolu i naleteo na parkirana vozila, a potom u kafić.

“BEŽANIJA” SA CRNOGORSKOG PRIMORJA: Nepopularne mere odvlače turiste

Branio se

Marković je, podsetimo, svojim BMW nakon sudara u raskrsnici naleteo na dva parkirana automobila, a potom se zabio u baštu kafića i teško povredio goste – bračni par sa trogodišnjom devojčicom. Nakon udesa, on je pobegao s mesta nesreće, a uhapšen je sutradan na graničnom prelazu Kladovo, odakle je pokušao da pobegne u Rumuniju.

FOTO: SCREENSHOT

– Ispričao je da se sve desilo u nekoliko sekundi. Rekao je da ga je „suzuki“ navodno udario u zadnji levi točak, nakon čega je njegov BMW poleteo u stranu. Tvrdio je da nije više mogao da kontroliše automobil i da je tada došlo do karambola. Krivicu je više puta pokušavao da svali na vozača „suzukija“, dok razloge za svoje bekstvo, ne samo sa mesta nesreće već i iz zemlje, nije uspeo baš najbolje da objasni. Kao jedan od razloga za takav potez naveo je i strah od razjarenih građana koji su ga odmah napali – rekao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On dodaje da je Marković tvrdio da nije bio pod dejstvom alkohola, kao i da u Francuskoj radi kao vozač.

– Navode svedoka da je ženi za volanom „suzukija“ nakon sudara pretio „heklerom“ takođe je odbacio, tvrdeći da nikakvo oružje nije imao u kolima – dodaje naš sagovornik.

Svedoci tvrde

NISU PRIŠLI POVREĐENIMA

Brojni svedoci ovog udesa rekli su policiji na uviđaju da Marković, a ni njegov suvozač, nakon izlaska iz kola nisu ni prišli povređenim supružnicima i njihovom detetu. Oni su tvrdili da su se obojica odmah okomili na ženu u „suzukiju“, na koju su vikali i pretili joj.

ČUDO NA VIDOVDAN U DOLJEVCU: Nasred auto-puta DEČAK OŽIVEO, ljudi PLAKALI KAD SU GA VIDELI!

Teško delo

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo Prvom osnovnom sudu da Markoviću zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja odredi pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva.

Kako saznajemo, u daljem toku istrage biće saslušani i ostali učesnici ove nesreće, među kojima je i Markovićev suvozač Nikola Džaković, kog je na mestu nesreće ostavio pored slupanog BMW.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Ivan Milićević)