FUDBALSKI MENADŽER IZVADIO PIŠTOLJ I NANIŠANIO DETE: Detalji krvavog incidenta na Novom Beogradu!

pucnjava

Foto: Printscreen/Kurir, Fejsbuk

Incident se desio u stanu na Novom Beogradu. Osumnjičeni Zoran Grujić, koji radi kao fudbalski menadžer, pobegao nakon incidenta, ali je juče u toku dana uhapšen.

Zoran Grujić (49), fudbalski menadžer iz Beograda, upucao je u noge bračni par Janković, Katarinu (40) i Stanišu (43), nakon što je njihov 11-godišnji sin u parku pretukao Grujićevog šestogodišnjeg sina. Jankovići su sa lakšim povredama prebačeni u bolnicu, a Grujić je pobegao, ali je u toku dana uhapšen.

Incident se dogodio u nedelju uveče u Ulici Goce Delčeva, u stanu majke Katarine Janković.

– Na igralištu ispred zgrade deca su igrala bizarnu igru tako što su navodno skidali gaće. Međutim, kada je 11-godišnjak skinuo donji veš mlađem dečaku, on se pobunio, pa je ovaj stariji dograbio čvrst predmet i udario ga. Mališan je počeo da vrišti, što je iz stana čula majka, koja je strčala i unela dete unutra – priča naš izvor iz istrage.

POKOSIO LJUDE MERCEDESOM NA PUMPI U MALOM ZVORNIKU: Jedan povređeni ima teške prelome nogu, a drugi slomljenu ruku, nogu i rebra! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kada je otac povređenog dečaka Zoran Grujić čuo šta se dogodilo, izašao je i raspitao se ko mu je tukao dete, pa je otišao u stan u kojem su bili Jankovići.

– Prvo su normalno razgovarali, ali je onda Grujić iznenada potegao pištolj i pucao u Stanišu i Katarinu. Nakon toga je pobegao, a ranjeni ljudi su prevezeni u bolnicu – dodao je sagovornik Kurira.

Ekipa Kurira razgovarala je juče sa Slavicom Ivančević, bakom dečaka koji je pretukao Grujićevog sina.

JELENU JE UBIO BOGATI SPONZOR: Bivši načelnik beogradkse policije izneo šokantne tvrdnje

– Unuk se igrao napolju sa decom, ali je onda utrčao u stan i rekao nam šta je uradio, pa smo ga mi izgrdili – priča Slavica, koja nije želela da objasni šta se tačno dogodilo na igralištu i šta im je unuk rekao.

Nakon desetak minuta na vratima stana pojavio se Zoran Grujić.
– Iako ga nismo poznavali, pustili smo ga u stan. Seo je i rekao šta se desilo i da bi on zvao policiju. Moja ćerka Katarina mu je rekla da sačeka da se njen suprug vrati. Staniša je brzo došao, a kada je čuo šta se desilo, šokirao se. Složio se da zovu policiju, pa je uzeo telefon i nazvao ih. Preko telefona su mu rekli da svi treba da dođu u stanicu – priča Slavica, i nastavlja:

– Tada je i otac tog dečaka krenuo ka vratima, ali je onda stao. Okrenuo se i izvadio pištolj. Stajala sam do njega i mislila da je igračka, a pošto je nišanio mog unuka, mislila sam da hoće da ga zaplaši. Onda je okrenuo pištolj i pucao u noge mojoj ćerki, koja je stajala. Zet je izašao iz trpezarije, pa je pucao i njemu u noge. Pošto je Staniša i dalje pričao telefonom, rekao je policajcu: “Upuca nas, šaljite Hitnu pomoć!” Nakon toga se srušio, a ovaj sa pištoljem je pobegao.

HTEO JE DA ISPADNE FRAJER: Evo šta kaže otac maloletnika iz Vrbasa koji je pao sa bandere na beton (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Majka pretučenog dečaka
Ne mogu da pričam o tome

Kurir je juče pokušao da kontaktira s porodicom povređenog dečaka, ali je njegova majka rekla da nije u mogućnosti da razgovara sa novinarima.
– Shvatite me, dete mi je povređeno, imam bebu u kući i sada ne mogu da pričam o tome – bilo je sve što je rekla.

Imali sreće
Izbegli teže povrede

Baka Slavica kaže da su njeni ćerka i zet prošli sa povredama koje nisu tako opasne, ali da je situacija mogla da bude mnogo gora.

PROGNOZA ZA LETO: 55 tropskih dana, temperature iznad 30 stepeni bez prestanka VIŠE OD MESEC DANA

– Katarini je liptala krv, ali je, na svu sreću, metak prošao pored vene i nije je povredio. Staniši je povređen butni mišić, ali nije oštećena kost. Dete je u šoku, videlo je kako čovek puca na njegove roditelje i kako mu otac puzi po podu. Moj unuk ume da bude nemiran, pažnja mu je poremećena i hiperaktivan je, ali nije morao da puca – rekla je baka dečaka.

(Dnevne.rs/Izvor: jelena Ivić, Kurir.rs)