Dug zelenašima ga odveo u smrt? Dragan pronađen mrtav posle 3 nedelje agonije

nestanak

Foto: Facebook

Potraga za Draganom Rankovićem (24) iz Kragujevca posle tri nedelje okončana je tragično – mladićevo telo pronađeno je obešeno u mestu Crkvine nedaleko od njegovog rodnog sela Donje Grbice, gde je i viđen poslednji put, prenosi Kurir.rs.

Ovu informaciju potvrdio je rođak mladića. I u MUP-u Kragujevac potvrđeno je za Kurir da je pronađeno beživotno telo u ataru sela Donje Grbice, kod reke Uglješnice i da se sumnja da je reč o nestalom mladiću. Telo je po nalogu tužioca poslato na obdukciju.

– Dragan je bio dobar i pošten momak zaposlen u ovdašnjem trgovinskom lancu „Trnava“. Uzeo je pare na kamatu za svog prijatelja, koji dug nije vraćao. Zelenaši su ga pritiskali i maltretirali do te mere da se odlučio na ovako radikalan korak – kaže njegov školski drug.

PORED SUPRUGE JE IMAO 10 GODINA LJUBAVNICU, A TREĆA MU JE RODILA VANBRAČNO DETE: NEOBIČAN LJUBAVNI ŽIVOT PEVAČA HARIJA VAREŠANOVIĆA!

Ovu priču je u neformalnom razgovoru za Kurir potvrdio i jedan od mladićevih rođaka.

Ranković je na FB ostavio i potresnu poruku.

– Dragi moji prijatelji, žao mi je što se opraštamo na ovaj način. Želeo bih da se zahvalim svom ‘velikom prijatelju’ što me je doveo dotle da ja moram na ovakav način da rešim probleme koji su nastali zbog njega. Poz veliki od Batketa – napisao je nesrećni mladić pre nestanka 28. januara.

       

(Dnevne.rs/izvor: Telegraf.rs)