DRUGOVI USPELI DA SE IZVUKU, NIKOLA SE UGUŠIO U MULJU: Detalji nesreće kod Srebrnog jezera

voda

Foto: Kurir, printscreen/Fejsbuk

Nikola Milićev (18) iz Velikog Gradišta, vozač auta marke „sitroen C5“, poginuo je u stravičnoj nesreći kod Srebrnog jezera, dok su dvojica njegovih saputnika – Lazar T. (18) i Miloš S.(18) prošli nepovređeni.

Do udesa je došlo oko 20:45 sati, na putu od Srebrnog jezera ka Velikom Gradištu, kad je Nikola izgubio kontrolu nad upravljačem, iz nepoznatih razloga, i sleteo u kanal sa oko 80 cm vode.

Auto se tom prilikom prevrnuo na bok vozačeve strane, pa Nikola nije mogao da izađe, jer je bio vezan sigurnosnim pojasem i udavio se u vodi i mulju. Njegovi drugovi uspeli su da izađu, jer nisu bili vezani.

STRAVIČNA NESREĆA KOD SREBRNOG JEZERA: Automobil sleteo u kanal, vozač se udavio, dve osobe su uspele da se izvuku (INFO)

Odmah su pozvali pomoć, a priskočio je i vozač iz auta koji je išao iza njih. On je izvukao mladića i sačekali su Hitnu pomoć koja je mladića odvezla do bolnice. Međutim, reanimacija nije uspela.

Za sada se ne zna da li je on na licu mesta preminuo ili na putu do bolnice. Dežurni tužilac naložio je obdukciju, koja će pokazati tačan uzrok smrti.

Prema svedočenju vozača koji se kretao iza sitroena, nijedno vozilo nije mu dolazilo u susret, pa se ne zna zašto je naglo skrenuo. Navodno je zbog veće brzine i neravnine na putu u blizini mostića, kao i vozačkog neiskustva izgubio kontrolu nad vozilom.

Inače, na ovom mestu česta su sletenja auta. I pre mesec dana jedan vozač je upao, ali je vozilo, srećom, sletelo na točkove, pa se brzo izvukao.

FOTO: KURIR

Inače, on je bio vezan i nije stigao da se izvuče iz automobila. Lazar T. (18) i Miloš S. (18) koji su bili sa njim u autu su povređeni, ali van životne opasnosti.

DRVOSEČA IZ NOVOG SELA PAO NA MOTORNU TESTERU! VIDELI SU MU SE UNUTRAŠNJI ORGANI! Tako ranjen pešačio je nekoliko kilometara…

Telo nesrećnog mladića je poslato na obdukciju.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/TPKNews)