DRUGA ŽRTVA PORODIČNE DRAME U BOGATIĆU: Preminula baka koju je unuk brutalno davio i tukao

Bogatić

Foto: Fejsbuk

Na odeljenju hirurgije šabačke bolnice jutros je preminula baka Verica P. (88) iz Bogatića, koju je pre deset dana brutalno pretukao unuk Marko. Ona je druga žrtva porodične drame koja je potresla celu Mačvu, kada je Marko u psihičkom rastrojstvu

Baka je od prijema u bolnicu bila u komi i lekari su se borili da joj spasu život. Bila je u teškom stanju, sa brojnim hematomima i prelomima, zbog čega je bilo rizično da se lečenje nastavi u Beogradu – navodi izvor Telegrafa.

Po naredbi tužioca danas će biti obavljena obdukcija.

Marko P. (27) je uhapšen i posle saslušanja u tužilaštvu njemu je određen pritvor do 30 dana. Sproveden je Centralni zatvor u Beogradu. Takođe, po nalogu tužioca biće obavljeno i psihijatrijsko veštačenje.

– Protiv njega je podneta krivična prijava za ubistvo i nanošenje teških telesnih povreda. Od rezultata obdukcije zavisi da li će tužilaštvo izmeniti krivičnu prijavi i Marka teretiti za dvostruko ubistvo – otkriva Telegraf.

ONA JE BILA JE ZLATNO GRLO RADIO BEOGRADA: Umrla čuvena pevačica, cela Srbija plače za Snežanom! (FOTO)

Porodična tragedija je zavila u crno porodicu koje više nema. U velikom uređenom dvorištu i prostanoj kući u mirnom kraju Bogatića ostao je sam Markov otac Zvonko, sa kojim saučestvuje cela Mačva.

Sin mu je u zatvoru, suprugu je sahranio dan nakon tragedije, a sada priprema sahranu svoje majke.

     

(Dnevne.rs/izvor: Telegraf.rs)