DRAMA U NOVOM PAZARU NE PRESTAJE: Lekari Hitne pomoći ušli u kuću u kojoj se zabarikadirao muškarac

Novi Pazar

Foto: TANJUG/ EDIB TAHIROVIC

Stariji muškarac E. A. zabarikadirao se sinoć oko 22 časa u porodičnoj kući u Ulici Vuka Karadžića u Novom Pazaru i preti da će izvršiti samoubistvo. Ispred Osšred kuću je upravo Kako saznaje “Blic”. Upravo je stigao autobus sa pripadnicima Žandarmerije i očekuje se i da se oni uključe u akciju.

Policija je blokirala ulicu Vuka Karadžića, i obezbedila prostor oko kuće i pregovaraju sa čovekom, koji je pretio da će bombom razneri svejoju porodicu i sebe.

– Iz kuće je izašao njegov mlađi sin koji je rekao da je ranije tokom večeri njegov otac pretukao majku zbog čega su pozvali policiju. Kada je to saznao, otac je uzeo bombu i zapretio da će je aktivirati – pričaju okupljene komšije.

DRAMA U NOVOM PAZARU: Muškarac satima držao na nišanu najbliže, ostao je zabarakadiran sam u kući, porodica evakuisana

Lokalni mediji su ranije preneli da je muškarac držao na nišanu svoju porodicu, ali su kasnije objavili da su svi članovi porodice evakuisani i da je u kući ostao samo čovek koji i dalje preti samoubistvom.

Tanjug navodi da da je on pre petnaestak dana bio uhapšen i da je kod njega u kući pronađena veća količina oružja.

Foto: Tanjug/Edib Tahirović

E. A. je već osuđivan zbog porodičnog nasilja, a prema informacijama RTS-a zatvorska kazna zbog prekršene mere zabrane prilaska sinovima, istekla mu je pre nekoliko dana.

(Dnevne.rs/Izvor: N. Kočović, Blic.rs)