DRAMA U NOVOM PAZARU: Muškarac satima držao na nišanu najbliže, ostao je zabarakadiran sam u kući, porodica evakuisana

Novi Pazar

Foto: Tanjug/Edib Tahirović

Preko puta Državnog univerziteta u Novom Pazaru, u jednoj kući nalazi se muškarac koji pretio da će sebe i porodicu razneti bombom. Kako saznaje Indeksonline.rs sa lica mesta, osoba koja je zarobila porodicu je izvesni E.A. (65), a prema poslednjim informacijama svi članovi porodice su evakuisani, dok je muškarac ostao sam u kući.

Policija je opkolila objekat i u toku su pregovori sa muškarcem koji tvrdi da je naoružan.

U subotu oko 22:00 časa novopazarskoj policiji je prijavljeno porodično nasilje. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su izašli na lice mesta i zatekli starijeg čoveka koji drži svoju porodicu za taoce zaključane u kući.

Da se muškarac, čije ime još nije saopšteno, zabarikadirao u kući saopštio je njegov mlađi sin koji je policiji rekao da je njegov otac pretukao majku i da je ona pozvala policiju. Kada je čuo da će policija doći on je uzeo bombu i iz jedne sobe preti da će je aktivirati.

UMRLA ŽENA U VRANJU: Lekar sa 1.5 promila alkohola u krvi nije bio u stanju da joj pruži pomoć

Jake policijske snage blokirale su Ulicu Vuka Karadžića u blizini Tehničke škole. Policija je raspoređena na pozicije, očekuje se dolazak specijalne jedinice MUP-a za talačke situacije.

nesreća

Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

Kako je preneo ranije Indeksonline.rs sa lica mesta, čovek je držao porodicu na nišanu pištolja.

Porodica ima četiri člana, a jedan od njih je u međuvremenu izašao iz kuće ispred koje se nalazi petoro policijskih kola. Reč je o mlađem sinu čoveka, koji je ranije iste večeri pretukao svoju ženu i uzeo porodicu za taoce. U ovoj porodici je i ranije bilo prijave porodičnog nasilja.

POSLEDNJE INFORMACIJE U VEZI SVIREPOG UBISTVA: Majka omamila muža, jedan sin nabavio pištolj, a drugi mu pucao u glavu (INFO)

Čovek, koji pretio da će aktivirati bombu, odbija da pregovara sa policijom koja nije uspela da uđe u kuću.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)