DRAMA KOD NOVOG SADA: Otac upucao sina, pa stavio pištolj na čelo! (INFO)

ubistvo

Foto montaža: Dnevne.rs/Telegraf.rs/Pixabay

Po nezvaničnim saznanjima, između oca i sina je, najverovatnije došlo do prepirke, a onda je D.T. u jednom tenutku uzeo pištolj za koji poseduje dozvolu i ispalio jedan hitac u sina

U PORODIČNOJ kući u u Ulici Đurđevdanskoj 33 u Đurđevu kod Žablja, u petak oko 15.30 časova odigrala se prava drama. Meštanin D.T. (58) je pucao iz vatrenog oružja i ranio N.T. (35), svog sina. Metak ga je pogodio u grudi i on je sa teškom povredom prevezen u Urgentni centar KCV u Novom Sadu.

Po nezvaničnim saznanjima, između oca i sina je, najverovatnije došlo do prepirke, a onda je D.T. u jednom tenutku uzeo pištolj za koji poseduje dozvolu i ispalio jedan hitac u sina. Posle toga je pozvao policiju i rekao da je pucao u svog 35-godišnjeg sina, a zatim ihitnu pomoć iz Žablja, koja je povređenog N.T. prevezla u Urgentni centar u Novom Sadu.

– Povređeni je prilikom transporta u Urgentni centar bio u stabilnom stanju – rečeno nam je u Hitnoj pomoći u Žablju. – Bio je svestan i komunikativan.

”ETO VAM VAŠ HEROJ, BOŽIDAR DELIĆ”! Nataša Kandić izvređala KOMANDANTA: BUDI GA PLAČ BEBE KOJU SU UBILI!

Posle ispaljenog hica u sina, D.T. je kako saznajemo, repetirao pištolj i u dnevnoj sobi porodične kuće, oružje prislinio sebi u glavu, preteći pred policajcima da će se ubiti.

Policajci iz Žablja i Novog Sadu su posle dramatičnih pregovora, uspeli da ga savladaju i otmu pištolj, posle čega je sproveden u Policijsku upravu u Novom Sadu.

(Dnevne.rs /Izvor: Lj.P., Novosti)