DRAMA ISPRED SKUPŠTINE: Muškarac se ubio na stepenicama parlamenta (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu, večeras oko 18.40 časova, jedna osoba je izvršila samoubistvo.

Muškarac od oko 50 godina, kako saznajemo, pucao je sebi u glavu na stepenicama parolamenta, naočigled mnogobrojnih prolaznika u ovom delu grada.

– Za sada nepoznati muškarac, starosti oko 50 godina, izvršio je samoubistvo oko 18.40 sati ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

On je, kako se sumnja, pucao sebi u predelu usta iz vatrenog oružja, a od zadobijenig povreda preminuo je na licu mesta. Policija trenutno obavlja uviđaj i utvrđuje sve okolnosti ovog događaja – saopštili su iz MUP-a Srbije.

Kako javlja naša reporterka, tri policijska automobila se nalaze parkirana na samom platou, a pripadnici MUP-a Srbije ne dozvoljavaju pešacima da se ovuda kreću. Saobraćaj na Trgu Nikole Pašića se odvija normalno.

ŽENA POSLE 50 GODINA NIJE NI ZA ŠTA: Psihijatar Jovan Marić uzburkao strasti izjavama

– Naša ekipa je na terenu, ali nikakvih drugih informacija nemamo – rekli su za “Blic” iz Hitne pomoći.Ljudi koji su se zatekli kod Doma Narodne skupštine, kažu da ništa nisu primetili dok nije došla policija.

– Nije bilo nikakve buke. Samo sam videla da dolaze policijski automobili – kaže žena koja iz radnje u neposrednoj blizini.

Uskoro opširnije…

 

(Dnevne.rs /Izvor: E. B., Blic)