DOMINIRAO JE U SKUPŠTINI: Srpski političar iznenada preminuo u 69. godini

hitna

Foto: telegraf

Nekadašnji poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nenad Kesić iznenada je preminuo u 69. godini.

Telegram saučešća uputila je predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović.

Svojim radom i zalaganjem dao je doprinos jačanju najvišeg zakonodavnog organa Republike Srpske i ostaće upamćen kao poštovan i uvažen poslanik.

Kesić će biti sahranjen u petak, 8. novembra na porodičnom groblju u Elezagićima.

MNOGI ĆE SE RAZOČARATI: OVO JE SPISAK AUTOMOBILA KOJE USKORO NEĆETE MOĆI VIŠE DA VOZITE (INFO)

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je saučešće porodici Nenada Kesića, te istakao da je ovaj nekadašnji poslanik u Narodnoj skupštini ostavio dubok trag u javnom i političkom životu Srpske.

– Njegov odlazak nenadoknadiv je gubitak za njegovu porodicu, prijatelje i saradnike – navodi Višković u telegramu saučešća.

Višković ističe da je sa tugom primio vest o smrti Nenada Kesića, nekadašnjeg poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, iskrenog i predanog saradnika.

– Nenad Kesić je, svojim profesionalnim angažmanom i braneći interese Republike Srpske, ostavio dubok trag u javnom i političkom životu Republike Srpske – napomenuo je Višković.

Nenad Kesić

Nenad KesićFoto: YoutubePrintscreen/Rec Production

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović danas je povodom smrti bivšeg narodnog poslanika Nenada Kesića uputio iskreno saučešće porodici.

– U teškim trenucima koji su zadesili porodicu Kesić, izražavamo poštovanje i saosjećamo sa njegovima najbližima, prijateljima i poštovaocima – napisao je predsednik Čubrilović u telegramu, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

     

(Dnevne.rs/izvor: RTRS)