DOBACIO DEMONSTRANTIMA DA JE BOLJE DA BLOKIRAJU PUMPE: Pretukli su Božidara i oteli mu 300 evra (VIDEO)

gorivo

Foto: printscreen/youtube

Nepoznati napadači pretukli su i opljačkali Božidara Milića (48) u Borči. Na njega su navodno skočili na raskrsnici ulica Zrenjaninski put i Ivana Milutinovića zato što se pobunio zbog blokade puteva. Kako nezvanično saznajemo, napadači na Milića su privedeni.

Nešto oko sedam časova on je krenuo iz Borče, gde živi, u grad kako bi platio račune. U jednom trenutku je morao da nastavi pešice u blizini raskrsnice ulica Zrenjaninski put i Ivana Milutinovića zbog blokade saobraćaja.

Kako kaže, kada je prolazio pored ljudi koji su blokirali raskrsnicu, dobacio je da bi bilo bolje da su blokirali pumpe.

SPAS U VRELIM DANIMA: Rashladite automobil za 10 sekundi

– Najnormalnije sam to rekao. Niti sam se drao niti sam zvučao ogorčeno. Baš onako u prolazu. Međutim, jedan od njih je počeo da se dere za mnom. Vikao je da me zapamtio i da će mi jeb.ti mater – prepričava Milić šta se tačno desilo pre incidenta.

Kako kaže, dobio je više udaraca u glavu i ostao bez torbice. Krenuo je za njima i ugledao svoju torbicu kod jedne žene koja mu je vratila, ali kako kaže iz nje je ukradeno 300 evra.

Ministarka Zorana Mihajlović: Blokade ugrožavaju živote građana, Vlada traži način da odgovori na poskupljenje goriva (INFO)

Prema njegovim rečima, sve je prijavio policiji, a zatim je otišao u Urgentni centar da bi mu lekari utvrdili stepen povreda jer mu je od udaraca koje je zadobio jedno oko skroz zatvoreno, dok je drugo u podlivima, a po glavi ima modrice i čvoruge.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)