DNEVNI HOROSKOP za 10. mart 2020. (ASTRO)

pikado

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Danas Vam je teško da radite. Fokusirajte se da biste sve odradili kako treba. Nadređeni će biti zahtevni danas.

Bik

Možete da očekujete pomoć neke ženske osobe sa kojom sarađujete. Ako imate privatni posao, bićete zadovoljni uspehom na kraju dana. Nađite više vremena za sebe.

Blizanci

Odlično se osećate. Odličan je odnos sa partnerom. Neka osoba sa kojom ste imali prijateljski odnos želi nešto više.

Rak

Komunikativni ste i odlično raspoloženi. Moguć je kraći put. Iskoristite svaku priliku za novu saradnju.

Lav

Jako ste vredni. Treba da se potrudite da završite sve što ste započeli. Previše ste osetljivi danas.

Devica

Zadržite neke stvari za sebe, da ne napravite problem u odnosima sa drugima. Sve danas zavisi od Vas. Nemojte burno da reagujete.

Vaga

Morate da pazite na rokove. Ne slušajte druge šta Vam pričaju, nego se potrudite da uradite sve što možete bez pomoći drugih ljudi. Platite račune na vreme.

Škorpija

Imate dosta ideja. Fokus nije baš idealan za posao. Nađite vremena za prijatelje, koliko god obaveza da imate.

Strelac

Ne morate baš svima da kažete sve što Vam smeta. Dobro se osećate u vezi. Ako ste slobodni, danas niste previše posvećeni poslu, pa Vam nije do flertovanja.

Jarac

Ako ste u vezi, bilo bi dobro da idete na neko kraće putovanje sa partnerom. Ako ste slobodni, na putovanju možete da upoznate neku novu osobu.

Vodolija

Treba da uvedete neku promenu na poslu da biste bili efikasniji. Više Vam prija da se družite nego da se okrenete flertu i ljubavi. Dobro ste raspoloženi.

Ribe

Nemojte da zapostavljate privatni život zbog previše obaveza. Možete da upoznate neku osobu koja Vam može biti privlačna i zanimljiva. Ako imate priliku za usavršavanje, iskoristite je.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

     

(Dnevne.rs/Mondo)