ĐORĐE LACKOVIĆ IZNEO SVOJU ODBRANU: Tukao sam Ivanu muvalicom, ona je mene peglom udarila u grudi

ivana

FOTO: FACEBOOK / PRIVATNA ARHIVA

Đorđe Lacković, kome se sudi zbog sumnje da je sredinom marta prošle godine pretukao svoju tadašnju devojku Ivanu Filipović, danas je, tokom nastavka glavnog pretresa, dao izjavu kako Ivanu nije ranio nožem, već je udarao peckalicom za muve.

– Voleo sam tu devojku, i veoma mi je žao što se sve to dogodilo. Nisam monstrum, kako sam predstavljen u optužnici i medijima, poštujem žene, i nisam nasilnik. Ponovo kažem da mi je žao, razumeo sam optužnicu, ali je ne priznajem jer se događaj nije tako desio. Krivo mi je što se to dogodilo, i da mogu da vratim vreme, sigurno ne bih tako postupio – rekao je on, a potom opisao kako je navodno izgledao dan kad je izbila svađa između bivšeg para.

– Tog 12. marta stigla mi je poruka od nepoznate osobe, zašto se moja devojka pravi luda i neće da vrati pare. Ivana je najpre sve negirala, ali mi je kasnije ipak priznala da je njen brat pozajmio novac od muškarca iz Mačvanske Mitrovice – rekao je Lacković.

Dok su išli ka stanu, nastavili su raspravu, a Ivana se, prema Lackovićevim rečima, pravdala da je ona trebalo da vrati bratovljev dug. Posle toga mu je, kako tvrdi, stigla još jedna poruka od muškarca iz Mačvanske Mitrovice, da je Ivana u novembru vratila deo duga i da, pored 300 evra, duguje još 200 i da mora da ih vrati.

Rok ističe 31. januara! Ko ne ispuni OBAVEZU, Ministarstvo podnosi prijave, a kazne su i 2 MILIONA

– Kada je priznala da je vratila deo duga, srušio mi se ceo svet. Tukao sam je muvalicom. Ona je mene peglom udarila u grudi. Oteo sam joj peglu i, ne znajući da je vruća, uzvratio sam joj udarac. Tukli smo se, a ona je pala i udarila u radijator. Stao sam joj na prste, ali nisam po njima skakao – rekao je Lacković.

On je posle toga, kako tvrdi, otišao iz stana, a od Ivaninog brata je saznao da je ona u Urgentnom centru. Kada je otišao tamo da je vidi, policija ga je uhapsila.

Prema optužnici, Lacković je devojci najpre pretio da će je ubiti i smrviti, a onda je šamarao i šutirao. Uzeo je tabure i njime je udario, a onda i stolicom.

OGROMAN USPEH SRPSKOG GENETIČARA Miodrag Stojković biće deo grupe koja kandiduje naučnike za Nobelovu nagradu

U jednom momentu joj je, navodi se u optužnici, glavu stavio na stolicu, a nož pod grlo, insistirajući na tome da prizna da je u vezi sa muškarcem kojem duguje novac. Tim nožem ju je ubo u butine. Ivani su konstatovani prelomi rebara, dve rane na natkolenicama i opekotine.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf, večernje novosti)