DIVLJA SVINJA NAPALA ČOVEKA U LOVIŠTU BLIZU GRANICE SA CRNOM GOROM: Krv prskala na sve strane, kidala i pojela meso sa živog čoveka (UZNEMIRUJUĆ FOTO)

šuma

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Divlja svinja otkinula je M.M (38) pola lica, iskasapila levu butinu i umalo ga ubila dok je prošle nedelje lovio sa prijateljem D.S. blizu granice sa Crnom Gorom.

Lekari su ga jedva spasili, zakrpili su ga, kako prenosi D.S, a jednini razlog zbog kog je ispričao ovu priču je najezda divljih svinja, koje opsedaju čak i centar prestonice, kao i da ljudi, posebno lovci “moraju da budu oprezni jer te životinje mogu da ubiju.”

– Moj drug je iskusni lovac. Krenuli smo u lov na diblje svinje. Nikada dosad nismo imali problema. Sve do prošle nedelje – priča u dahu D.S.

Prema njegovim rečima, hodali su sa nekoliko drugih lovaca po terenu, tražili su divljač i razgovarali.

STROGO ČUVANA TAJNA PRIŠTINE: Vljora Čitaku u vezi sa jednom od najmoćnijih američkih političarki koju Srbi pamte po zlu!

– Kada smo naišli na trag divljih svinja, pustili smo kerove. Oni su počeli da ih gone, a mi smo zauzeli pozicije. Proradio nam je adrenalin i jedva smo čekali da počne lov. I počeo je! Na mog prijatelja je krenuo divlji vepar! On je pucao. Čak ga je i ranio. Uopše mi nije jasno zbog čega, ali je M.M. krenuo za ranjenom zveri kroz neku šikaru – opisuje dramu D.S.

Naježio se kada je čuo vrisku, urlike i poziv u pomoć svog prijatelja.

Misterija nad tragedijom u kojoj su poginuli otac, majka i ćerka: U stanu pronađeno oproštajno pismo, ulazna vrata ostavili otključana

– Potrčao sam sa još nekoliko lovaca u pravcu odakle se čulo zapomaganje. Ono što smo ugledali urezalo nam se u pamćenje za ceo život. Mog prijatelja vepar je oborio na zemlju i kidao mu meso s butine. Potom i sa lica. Krvi je bilo na sve strane. Bilo je strašno! Odmah smo ubili životinju, a prijatelja prebacili u bolnicu – ispričao je D.S.

SLIKU POKIDANOG LICA LOVCA POGLEDAJTE KLIKOM OVDE (uznemirujuć foto).

     

(Dnevne.rs/izvor: Srbija Danas, Kurir)