“DIREKTNO SU PODLETELI POD KAMION” U teškoj nesreći kod Mrkonjić Grada poginuo PROFESOR IZ SARAJEVA, njegova supruga i beba (FOTO)

nesreca

FOTO: RAMAJANA KUJUNDŽIĆ TEMIMOVIĆ / FACEBOOK

U jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko sedam sati dogodila u mestu Čađavica, u opštini Ribnik, poginuli su Emir Temimović, njegova supruga Ramajana i njihova četveromesečna beba.

Kako se saznaje, Temimović je bio profesor na Odseku za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Sarajevu.

– Došlo je do sudara kamiona “mercedes” i automobila “renault”, pri čemu su smrtno stradala tri lica.

Radi se o supružnicima koji su na mestu ostali mrtvi, dok je njihova beba prevezena u Dom zdravlja i nažalost lekari su samo mogli da konstatuju smrt – rekla je portparol PU Mrkonjić Grad Božana Vulin.

DR DARIJA OTKRILA DOKLE ĆEMO NOSITI MASKE: Pokazala fotografiju iz 1918. godine, DODATNO OBJAŠNJENJE NAM NE TREBA

Ona kaže da je uviđaj izvršio dežurni tužilac i saobraćajna policija PS Ribnik. Naloženo je da se uradi obdukcija tela stradalih, kao i sva potrebna veštačenja kako bi se utvrdio tačan uzrok i okolnosti nesreće.

Prema nezvaničnim informacijama, do sudara je došlo kada je vozač “renaulta”, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom, prešao u levu saobraćajnu traku i direktno podletio pod kamion.

beba

FOTO: RAMAJANA KUJUNDŽIĆ TEMIMOVIĆ / FACEBOOK

– Vozač “renaulta” je iznenada skrenuo u stranu i udario u kamion. Nejasno je šta je dovelo do toga, jer je put ravan, nije bilo klizavo, vidljivost je bila dobra.

Nikoga nije preticao… Vozio je prema Mrkonjić Gradu kada je iznenada skrenuo u levu stranu i podletio pod kamion koji je naišao iz suprotnog pravca – kaže izvor blizak istrazi, piše Avaz.

 

Dnevne.rs, V.Đ.Blic