DILER DONEO DROGU ZA DARKA LAZIĆA: Pevač u ozbiljnoj krizi, lekari imaju VELIKI PROBLEM sa stanjem pevača!

pevač

Foto: printscreen/instagram

Medicinsko osoblje Kliničko-bolničkog centra u Zemunu u poslednjem momentu je sprečilo nepoznatog muškarca da uđe u prostorije intenzivne nege kod Darka Lazića s namerom da mu dostavi narkotike, ekskluzivno saznaje Kurir.

Pored brojnih problema sa prelomima kostiju, unutrašnjim krvarenjem, otkazivanjem organa i hematomima po telu, lekari imaju problem i sa apstinencijalnom krizom kroz koju pevač prolazi od momenta kad se probudio iz veštačke kome.

U javnost je pre nekoliko dana dospela informacija da je Lazić od doktora tražio da mu “donesu nešto”, pa su po svoj prilici njegovi prijatelji odlučili da mu ispune želju, verovatno nesvesni da bi to moglo dodatno da mu ugrozi život.

Prema saznanjima Kurira, u ponedeljak po podne dežurna medicinska sestra primetila je muškarca starog oko 30 godina koji se vrzmao oko ulaza u intenzivnu negu, pokušavajući da uđe unutra.

NOVI HARAČ ZA VOZAČE? Tehnički pregled automobila sa 1.500 skače na 5.000, a ko vozi kamion čupaće kosu s glave (CENOVNIK)

Ona mu je odmah prišla i upitala ga kod koga je došao i šta mu treba. Dečko je počeo da zamuckuje, ponavljajući da je Darkov prijatelj i da samo želi da ga vidi. Rekla mu je da to nije moguće, a kako joj je bio sumnjiv, pozvala je obezbeđenje da ga isprati do ulaza.

Jedan od stražara ispričao nam je da je reč o poznatom dileru koji je više puta hapšen zbog preprodaje i posedovanja droge, kao i da bi o tom incidentu trebalo da se obavesti policija.

“Mi smo bili šokirani kada smo čuli da je neko poslao dilera da pacijentu u teškom zdravstvenom stanju donese narkotike, takav slučaj do sada nismo imali u praksi”, kaže naš izvor iz bolnice, dodajući da nije upućen da li je slučaj prijavljen organima reda.

“Za to su zaduženi doktori ili neko iz uprave bolnice, ja o tome ne znam ništa. Ali znam da je jedna naša koleginica odmah sutradan rekla Darkovim roditeljima o incidentu koji se dogodio, oni su bili zaprepašćeni kada su čuli za to”, tvrdi naš sagovornik.

DARKO LAZIĆ LEŽAO U BOLNICI, ANA LUMPOVALA NA KONCERTU MAJE BEROVIĆ: Svojim postupkom iznenadila je Srbiju, a ovo je njeno objašnjenje (INFO)

Podsetimo, Darko već godinama koristi razne narkotike, a Kurir je u januaru ove godine objavio ekskluzivan snimak i fotografije na kojima se vidi on kako ušmrkava beli prah. Posle nekoliko dana, Lazić je priznao da je konzumirao kokain, tvrdeći da je to prošlost za njega. Međutim, nakon saobraćajke lekari su u Lazićevoj krvi, pored alkohola, pronašli i drogu.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs / N. Urošev – I. Ercegovčević – N. Mijušković)