DEVOJKA U PRIJEPOLJU ISEKLA LICE TINEJDŽERKI: Udarala je po glavi polomljenom čašom

bolnica

Foto: tanjug

Aleksandra. Đ. (18) iz Prijepolja unakažena je po nosu, glavi i vratu, kada je Ela. A. iz tog grada iz čista mira nasrnula na nju usred noćnog kluba i isekla je staklenom čašom!

Devojka (20) iz Prijepolja osumnjičena je da je pre desetak dana nasrnula na dve godine mlađu sugrađanku u noćnom klubu i isekla je po licu, zbog čega je protiv nje podneta krivična prijava za nanošenje lakih povreda, potvrdio je za Blic izvor iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Drugarica povređene tinejdžerke tvrdi za Alo da je devojka odranije poznata kao nasilna i da već ima dosije.

– Ela je celo veče posmatrala Aleksandru. Bila je krajnje neprijatna, zbog čega je Aleksandra odlučila da je pita zbog čega je uporno gleda i da li postoji neki problem. Međutim, Ela je iz čista mira razbila staklenu vinsku čašu i isekla je po licu i vratu.

PORODIČNA DRAMA SLAVNOG FUDBALERA KRISTIJANA RONALDA: Hitno ODLAZI u domovinu (INFO)

– To joj nije bilo dovoljno, pa je tom istom čašom počela da je udara po glavi! Devojka je maltene ostala bez pola nosa! Moraće da ide u Beograd na estetsku operaciju zbog groznih ožiljaka – kaže Aleksandrina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti, pošto živi u istom gradu s nasilnicom.

Napadnuta devojka je, prema rečima njene drugarice, uspela samo da odgurne nasilnicu.

Hitna pomoć je Aleksandru prevezla kod hirurga gde joj je rasekotina na nosu i licu ušivena – navodi izvor blizak porodici i otkriva  detalje iz Hitne pomoći.

– Doktorka je Aleksandri ušila nos i bradu, a onda je na iznenađenje prisutnih upitala da li može da joj uslika bradu! Aleksandra je na to pristala, misleći da fotografiju hoće da priloži uz izveštaj, kao dokaz. Međutim, pored doktorke je stajala pripravnica, koja je dobra drugarica s Elom, a takođe radi u Hitnoj pomoći.

NEŠTO SE SPREMA: Kurti besneo u prištinskoj skupštini i najavio – “IMAMO NEŠTO BOLJE OD TAKSI” (INFO)

-Pripravnica je na svoju ruku uslikala devojku sa šavovima, podlivima i modricima te ju je poslala nasilnici. Ubrzo posle toga, fotka se proširila na društvenim mrežama! To je žrtvu dotuklo do te mere da noćima nije mogla da spava. Uznemirena je i ima psihičke probleme zbog ružnog ožiljka. Neverovatno je da Aleksandra uopšte ne zna zbog čega je unakažena – tvrdi sagovornik.

Porodica Aleksandre Đ. nije želela da daje izjave, navodeći da ne želi da ometa istragu.

(Dnevne.rs/Alo)