DEVOJČICA (14) IZ ALEKSANDROVCA PALA NASRED ULICE I PREMINULA: Lekari iz dva grada pokušavali da je reanimiraju

hitna

Foto: telegraf

Devojčica Z. M. (14) zatečena je bez svesti oko 16 sati na ulici u Aleksandrovcu.

Kako se nezvanično saznaje, devojčicu M.Z. (14) iz mesta Kožetin kod Aleksandrovca, koja je preminula danas popodne, nakon što je izgubila svest na putu, pokušali su da reanimiraju lekari iz dva grada. Nesrećna učenica najpre je kolima sa lica mesta prebačena do Doma zdravlja “Dr Dobrivoje Ger. Popović” u Aleksandrovcu, a aleksandrovački lekari su pokušali reanimaciju i u sanitetu.

Po prijemu na Odeljenje intenzivne nege Opšte bolnice u Kruševcu je takođe pokušana reanimacija ali, na žalost, svi pokušaji lekara da je spasu nisu davali rezultata. Mogli su samo da konstatuju smrt. U Domu zdravlja u Aleksandrovcu svedoče kako je učenica najpre do njih prebačena.

BURNA SEDNICA NA IST RIVERU: DAČIĆ NIJE OĆUTAO VLJORI ČITAKU: Ti što sediš sa njima su tvoji kolonizatori!

– Kolima je odmah prevezena do naše zdravstvene ustanove, posle čega smo je u pratnji kompletne medicinske ekipe (dva lekara i medicinski tehničar) i ostalu logistiku transportovali do bolnice u Kruševcu – predočava  dr Stamenko Kostov,direktor Doma zdravlja “Dr Dobrivoje Ger.Popović”. – Sve što je moglo da se pruži, pružili smo, i u Kruševcu su kolege probale, ali na žalost, dogodio se najgori ishod.

TRAGIČAN KRAJ JEDNE LJUBAVI Tinejdžeru amputirana noga, ali ipak nije preživeo: Neutešna devojka otkrila šta joj je rekao na SAMRTI (FOTO)

Pokojna devojčica M.Z. pohađala je sedmi razred Osnovne škole “Aca Aleksić” u Aleksandrovcu. Roditelje u mestu Kožetin gde žive znaju kao izuzetne i vredne ljude. Pored M.Z, imaju i stariju ćerku, gimnazijalku i mlađeg sina. Mnogi meštani Župe spremali su se da krene put Kožetina kako bi bili uz porodicu u najtežim trenucima.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Večernje novosti, N.M.)