DETALJI UŽASNE DRAME NADOMAK KURŠUMLIJE: Iz NIŠKOG AUTOBUSA BUKTINJE putnike spasavali prokupački policajci van dužnosti (VIDEO)

tragedija

Foto: Telegraf

BEOGRAD/KURŠUMLIJA – U stravičnom direktnom sudaru putničkog autobusa Nišekspresa i kamiona tutinskih tablica koji se rano jutros dogodio na putu Kuršumlija – Prokuplje kod sela Barlovo stradalo je četvoro ljudi – pba vozača i dva putnika autobusa. Ima i povređenih – i teže i lakše, koji su smešteni u prokupačku bolnicu.

Među povređenima su i prokupački policajci, koji su van dužnosti putovali autobusom, koji se posle direktnog sudara zapalio i pretvorio u živu buktinju.

Upravo iz autobusa u plamenu saputnike su spasavali policajci putnici autobusa koji su čudom ostali nepovređeni u požaru koji je zahvatio vozilo Nišekspresa.

Posle sudara zapalio se i kamion tutinskih tablica, čiji je vozač Z. K. (34) takođe stradao.

Prema prvim informacijama, u pomoć su odmah pritekli i prokupački policajci, takođe van dužnosti, koji su bili u putničkom automobilu i koji su se odmah zaustavili da pomognu i krenuli da iz plamena spasavaju povređene putnike autobusa.

6 povređenih putnika smešteni u prokupačku i nišku bolnicu

– Nažalost desila se nesreća i u našu bolnicu je pristiglo šest putnika, od toga tri teško povređena i troje lakše. Od ta tri teško povrđena putnika, jedan je sa teškim povredama glave, drugi sa teškim povredama ekstremiteta, oni su prosleđeni odmah u Klinički centar Niš i nažalost jedna naša sestra je teško povređena i sada je na operacionom stolu u našoj bolnici – rekla je Snježana Arsić, direktorka bolnice u Prokuplju.

(Dnevne.rs/Izvor: Pink)