DETALJI UŽASA U BEČEJU: Sin zatekao majku u lokvi krvi, a u šupi JOŠ JEDAN LEŠ!

porodica

Foto: Fejsbuk

Nezapamćeno porodično nasilje dogodilo se u nedelju kasno po podne, kada su se Klara i Janoš posvađali.

Klara T. (56) iz Bečeja teško je povređena kada ju je nevenčani suprug Janoš L. (64) iskasapio mačetom u njenoj kući, i to posle žestoke svađe kojoj su prisustvovali Klarini maloletni unuci, kao i sin i snaja. Janoš L. je misteriozno preminuo kada je policija došla da ga uhapsi.

– Njih dvoje su živeli u njenoj kući, a u istom domaćinstvu žive i njeni sin, snaja i unuci. Kada su prekjuče počeli da se svađaju, Klarin sin je pokupio decu i ženu i odveo ih iz kuće kako ne bi slušali psovke i uvrede i da se deca ne bi potresala – kaže izvor i nastavlja:

– Janoš je iskoristio to što je ostao sam sa ženom i uzeo je mačetu, kojom je osakatio ženu. Isekao joj je četiri prsta leve šake, posekao je po glavi, ali i čitavom telu. Pošto se žena onesvestila, on je mislio da ju je ubio, ostavio je u lokvi krvi i otišao u šupu da spava.

FOTO: FACEBOOK

Naš izvor kaže da se Klarin sin posle nekog vremena vratio kući, najverovatnije kako bi smirio uzavrele strasti između majke i njenog partnera, ali da je zatekao majku u lokvi krvi.

– Pozvao je Hitnu pomoć i policiju. Klara je prevezena u bolnicu, gde je operisana i trenutno je stabilno – kaže sagovornik Kurira i dodaje da je Janoš L. nađen u šupi.

– Izgledao je kao da spava, bio je okrenut potrbuške. Kraj njega je bila krvava mačeta, ali on nije imao nijednu povredu. Lekari i policajci su ga budili, a on je tada počeo da krklja i da otežano diše. Izgledalo je kao da ima srčani udar. Lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali je preminuo – kaže izvor iz istrage.

Telo Janoša L. preneto je na obdukciju kako bi se utvrdilo od čega je tačno umro.

– Ne isključuje se ni mogućnost da je popio neki otrov ili tablete, mada nije pokazivao znake trovanja. Obdukcijom će biti rešena misterija njegove smrti – kaže sagovornik. Motiv krvavog pira još nije utvrđen.

BBC: Bombardovali smo Srbiju osiromašenim uranijumom!

– Moguće da je Janoš bio ljubomoran i da su se zbog toga posvađali – kaže jedan komšija i dodaje da je Klara dobra osoba, dok njenog partnera Janoša ne poznaje dobro.

– Koliko znam, oni su ranije bili u vezi, ali su se rastali. Ona je radila u inostranstvu i došla je ovde nedavno, a onda smo ponovo počeli da viđamo i njega. Verovatno su se pomirili – kaže komšinica.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)