DETALJI UŽASA NA VOŽDOVCU: Nigerijac je odmah postao agresivan, STAVIO JOJ NOŽ POD GRLO I ZVERSKI SILOVAO! Devojka izbezumljena trčala ulicom!

pubovi

Foto ilustracija: printscreen/telegraf

Pomozite, silovali su me!, vikala je uplakana i izbezumljena devojka K. S. (18), koja je u nedelju u Kumodraškoj ulici na Voždovcu u Beogradu prišla policijskim službenicima Marini Starčević i Marku Jankoviću, a potom im objasnila da ju je u jednom stanu napastvovao Viktor Mesi (31) iz Nigerije.

Kako saznajemo, policajci su saslušali devojku i odmah pozvali svoje kolege, koje su ubrzo upale u stan na Voždovcu i uhapsile mladića iz Nigerije, ali i njegovog druga A. M. (29), državljanina Somalije. Kako je ispričala napastvovana devojka, ona je kobnog dana došla u iznajmljen stan Nigerijca, jer ju je on pozvao.

Znaju se odranije

– Žrtva i uhapšeni se poznaju odranije, pošto je ona bila u vezi sa jednim njegovim drugom, inače državljaninom Somalije. Devojka je rekla da su je Mesi i A. M. zvali da dođe, govoreći joj da imaju neke njene eksplicitne fotografije još iz vremena kada je bila u vezi sa njihovim prijateljem. Uplašena zbog tih pretnji, ona je došla kod njih i tada je usledio pakao – kaže naš izvor i dodaje da je Nigerijac postao agresivan čim je ugledao K. S. na vratima.

– Uvukao ju je u stan. Odmah joj je uzeo mobilni i razbio ga. Zatim joj je stavio nož pod grlo i uvukao je u sobu. Bacio je na krevet i silovao je. Ona je pokušavala da mu se odupre, ali nije uspela. Drugi uhapšeni, A. M., sve vreme bio je tu, ali nije preduzeo ništa kako bi sprečio svog nasilnog druga – kaže sagovornik.

Devojka je potom objasnila da je posle silovanja uspela da izađe iz stana i da je, bežeći od napasnika, slučajno naišla na policajce.

– Kada je policija došla na vrata Nigerijca, zatekla ga je mrtvog pijanog. U istom stanju bio je i njegov drug A. M. Pokušali su da se odupru hapšenju, ali bezuspešno. U stanu su nađeni iskorišćen kondom i nož – kaže izvor i dodaje da je o slučaju obavešteno i Više javno tužilaštvo, koje još uvek nije kvalifikovalo krivično delo.

MISTERIOZNA SMRT RUKOMETAŠA IZ SRBIJE: Taksista našao telo mladića (20) na putu u lokvi krvi, OTAC SUMNJA NA UBISTVO (FOTO)

– U toku je provera prijave K. S., naloženo je da se obave lekarski pregledi i saslušaju svedoci – kaže izvor.

Pili rakiju

Žena, koja je samo tri dana pre nemilog događaja iznajmila stan Viktoru Mesiju, ispričala je za Kurir da je bila šokirana kada je saznala da je njen podstanar uhapšen.

– Nigerijac je u oglasu video da izdajem stan. Sklopili smo ugovor i uselio se – kaže naša sagovornica.

– Koliko sam razumela, mom podstanaru je došao drug i pili su rakiju ceo dan, a onda se sve izdešavalo. Napastvovanu devojku ne poznajem, ali sam čula da je valjda bila u vezi sa jednim njegovim drugom, sa kojim je navodno bila i zatrudnela. Šta se tu tačno desilo, ne znam – rekla je ona.

VEDRANA RUDAN DIREKTNO U METU! Dečaci iz Srbije, MOŽETE OSTATI BEZ GLAVE!

Ozbiljne provere
Rekao je da radi u Beogradu

Stanodavka osumnjičenog kaže da je sa njim komunicirala na engleskom i da su se i ona i on maksimalno potrudili da ispoštuju procedure oko iznajmljivanja stana.

– Tražili smo od njega papire i pasoš, on je pokazao registracioni broj izbeglice. Uslov je bio i da kapariše stan. Onda nas je zvala neka žena.

Noćna mora na Vučićevom obraćanju u Pančevu

-Predstavila se kao zaposlena u Komesarijatu za izbeglice i rekla da je on njihov, da je u radnom odnosu i da traži stan, kao i da nije sve dobro razumeo, pa smo joj mi objasnili uslove, koje mu je ona prenela. Javio nam se i gazda firme u kojoj, navodno, radi i on je opet tražio da mu objasnimo uslove – objasnila je žena.

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs, Jelena rafailović)