DETALJI UBISTVA U HAN PIJESKU: Izrešetao ženinog ljubavnika pred kućom?!

ubistvo

DAVOR VITIĆFOTO: FACEBOOK

U tužilaštvu u Vlasenici u ponedeljak je počelo saslušanje Boška Kovačevića (28), njegove supruge Biljane Kovačević (39), i rođaka Pera Mirovića (43), osumnjičenih za ubistvo Davora Vitića (33) iz Milića.

Zločin se dogodio u subotu, oko 17 časova, u mestu Bogaz, kod Han Pijeska. Vitić je ubijen hicima iz poluautomatske puške u trenutku kada je “golfom 2”, kojim je upravljao Branko Ružičić (31), došao na put u blizinu kuće u kojoj Kovačevići žive.

Prema nezvaničnim informacijama motiv ubistva je ljubavna afera koju je Boškova supruga Biljana ranije imala sa Vitićem.

PREMINUO DEDA KOJI JE U NIŠKOM SUDU NAPAO DEVJČICU I POPIO „AĆE“

“Zbog te afere supružnici su se posvađali, a Boško je preko Fejsbuka razmenjivao poruke i pretnje s Vitićem, koji je besan zbog te prepiske odlučio da dođe do njihove kuće kako bi se obračunali”, kaže izvor blizak istrazi.

On pojašnjava da Vitić nije uspeo ni da izađe iz vozila kada su Kovačević i Mirović izašli iz kuće i zapucali prema “golfu”. Ispaljeno je više hitaca, a jedan od njih je Vitića pogodio u glavu i na mestu ga usmrtio.

“Tokom uviđaja pronađene su dve puške, za koje se veruje da su korištene u ubistvu. Obe puške su oduzete i upućene na veštačenje kako bi se utvrdilo iz koje je Vitić ubijen, te ko je iz nje pucao”, pojašnjava izvor iz policije.

REČI KOJE KIDAJU DUŠU: „Ako je istina da je Snežana trudna, ostaće mi bar nešto posle sina“

Nezvanično saznajemo da je policija teškom mukom na mestu zločina pronašla čaure, jer su one bile uklonjene kako bi se zločin prikrio.

“Nakon ubistva čaure je s mesta zločina uklonila Biljana, koja je zbog toga i uhapšena. Pritisnuta dokazima ona je tokom ispitivanja u policiji to i priznala pa je istražiocima pokazala mesto gde je bacila čaure, koje su nakon toga pronađene i upućene na veštačenje”, pojasnio je izvor iz policije.

TRAGEDIJA VERENIKA IZ SRBIJE: Čim se probudi, Snežanu uspavljuju. Razlog kida dušu

Meštani Bogaza pričaju da su Vitića i ranije viđali kako se “mota” po selu, a priča se i da je Biljana navodno planirala da s njim pobegne od muža. Inače, Boško je 11 godina mlađi od nje i nosi njeno prezime, budući da je rođen kao Mirović.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Novosti)