DETALJI UBISTVA NA ZVEZDARI: Pre nego što je izboden apsolvent rekao: “Nemoj, brate!”

pucnjava

Foto ilustracija: Tanjug

MILOŠ M. (24), student iz Čačka, ubijen je u beogradskom naselju Zvezdara, kada se navodno vraćao od devojke. Mladić je izboden oko šest časova ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20 A, gde je živeo sa cimerom.

Nepoznati napadač naneo je mladiću više ubodnih rana nožem, a ranjeni Miloš uspeo je da otključa vrata i uđe u hodnik višespratnice u kojoj je iznajmljivao stan. Jauke i zapomaganje ranjenog čule su sve komšije, pa su Hitna pomoć i policija ubrzo stigle na mesto napada.

– Imao je više uboda u grudi i ruku – rekli su u Hitnoj pomoći. – Dosta je iskrvario i u veoma teškom stanju je prevezen u Urgentni centar.

Uprkos brzoj reakciji lekara, mladić je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru. Stanari zgrade na Zvezdari, gde se zločin dogodio, danas su bili u šoku. Iz noćnog sna sve ih je prenulo Miloševo zapomaganje.

– Čuo sam neku galamu i buku, a onda i jaukanje. Sve se brzo odigralo. Lekari Hitne su ga zatekli u hodniku zgrade, u nesvesnom stanju – kaže jedan od komšija.

Prema tvrdnjama očevidaca, u svađi je učestvovao jedan muškarac u beloj jakni, za kog se sumnja da je ubica. Navodno, Miloš mu je rekao: “Nemoj, brate!”, pre nego što ga je ovaj izbo. Ipak, motiv ubistva još nije poznat…

UDARALI SU IH NOGAMA, RUKAMA, LETVOM: Pripadnik žandarmerije sa prijateljem brutalno pretukao dvojicu maloletnika (VIDEO)

Policija je obavila uviđaj i ispitala sve stanare u ovoj zgradi, ali i zgradi prekoputa. Ubijenog mladića svi su jedva poznavali.

– Taj dečko je živeo u stanu do nas već nekoliko godina. Retko smo ih viđali. Imao je i cimera. Bili su fini momci, javljali se na hodniku komšijama. Nikada nisu pravili buku i galamu, kao drugi podstanari. Zaista su bili pristojni momci. Momak koga su ubili je studirao, a za ovog drugog ne znam. Svađu i jaukanje svi su jutros čuli. Momak je čak uspeo, onako povređen, da otključa vrata i uđe u zgradu. Ipak, srušio se u hodniku. Policija je išla od stana do stana, ispitivala sve stanare. A onda su njegovog cimera odveli na saslušanje – prepričava stanar zgrade na Zvezdari.

HOROR NA SAHRANI: Mrtvački sanduk pao na radnika i slomio mu nogu, a onda iz njega ISPAO POKOJNIK! (VIDEO)

U neverici su i Čačani, koji su dobro poznavali porodicu nastradalog studenta. Miloš je, kako saznajemo, bio sin poznatih čačanskih lekara.

(Dnevne.rs/Izvor: E.V.N.,Novosti.rs)