DETALJI UBISTVA DEVOJČICA U RUMUNIJI: Ubica priznao da je OBLJUBIO I RASKOMADAO dve tinejdžerke, strahuje se da nisu jedine žrtve monstruma (VIDEO)

manijak

Foto: Printscreen YT

Georgi Dinka (65) uhapšen je zbog sumnje da je silovao i ubio devojčicu Aleksandru Maćesanu (15), a onda je isplivala jeziva istina.

Istražioci su pretresom njegove kuće i vrta otkrili ljudske ostatke i nakit  nestale devojčice. Osumnjičeni je najpre tvrdio da je nevin i da nikada nije sreo tinejdžerku, ali nije mogao da objasnio kako se javila sa njegovog telefona.

Tokom saslušanja Dinka je priznao ne samo da je ubio Aleksandru, već i Luizu-Mihaelu Melencu (18), čiji nestanak su roditelji prijavili u aprilu. Ministar unutrašnjih poslova, Nikolae Moga, objavio je da je smenio šefa policije Joana Budu.

Aleksandra je oteta u sredu kada je stopirala na ulici i htela da stigne kući u mesto Dobrosloveni na jugu zemlje.

U četvrtak ujutro, tri puta je uspela da pozove broj za hitne slučajeve i policajcima pruži informacije o mestu gde ju je držao vozač automobila koji ju je oteo.

Devojčica je viknula: “Dolazi, dolazi, Upomoć!” pre nego što je prekinut telefonski poziv, rekao je Buda novinarima pre nego što je smenjen.

Policija je ignorisala njene vapaje za pomoć i kasno reagovala. Posle 19 sati izvršili su pretres u tri zgrade, pre nego što su konačno pronašli kuću u kojoj se nalazila, više od 12 sati nakon njenih telefonskih poziva.

Policija je zatim zatražila nalog za pretres, koji nije neophodan u hitnim slučajevima, pa je čekala do zore da uđe u kuću što je čak 19 sati nakon što je Aleksandra poslednji put pozvala u pomoć. Prilikom pretresa zatekli su jezivu scenu i raskomadana tela devojčica.

JEZIVI PRIZORI SA MESTA NESREĆE KOD BATOČINE: Muškarac (47) poginuo na mestu, među povređenima dete i trudnica! (FOTO)

Strahuje se da tinejdžerke nisu jedine žrtve  ubice.

         

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: BBC)