DETALJI TRAGEDIJE U SJENICI: Mladići hteli da probaju motor pre kupovine, ali je vožnja KRENULA PO ZLU

auto

Foto: Printscreen/youtube

Faris Ćurkić (33) i Armin Kasumović (20) poginuli su u stravičnom udesu kod Sjenice kad su motorom “jamaha”, koji je Ćurkić trebalo da proda Kasumoviću, udarili u betonski zid!

Nesreća se dogodila u četvrtak uveče oko 22 sata, a tela mladića pronađena su tek u petak ujutru.

Ćurkić je prodavao motor, pa je iz Novog Pazara otišao kod Kasumovića, koji je rodom iz Sjenice, da bi mladić pogledao dvotočkaš i kupio ga. Faris mu je predložio da se prvo provozaju i mladići su seli i odvezli se.

Kako ih dugo nije bilo, Ćurkićev otac je pozvao policiju i rekao da mu se sin nije vratio kući, kao i da su i njegovi drugovi zabrinuti jer znaju da je s kupcem otišao u probnu vožnju.

Ispričao je i da je Faris nedostupan, pa je policija otpočela potragu. Međutim, iste noći oko 3:30 Hitnoj pomoći je prijavljeno da dve osobe leže pored betonskog zida na putu Novi Pazar – Sjenica.

VAKCINA PROTIV KORONE NAM STIŽE ZA DVE NEDELJE? Rusi ubeđeni da će je prvi dobiti

Posle besane noći za rodbinu, jedan prolaznik je pozvao policiju i prijavio da je u Javorskoj ulici video tela. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt mladića, a utvrđeno je da su se oni zakucali u zid i poginuli na mestu, ali da osim njih dvojice, nije bilo drugih učesnika u udesu. Kako je utvrđeno, Ćurkić je vozio motor, a Kasumović je bio na mestu suvozača.

Voleli motore

– Na mestu udesa je blaga krivina ulevo, najverovatnije je da je vozač motora izgubio kontrolu, udario u ivičnjak, a zatim i u zid – pričaju meštani i dodaju da su obojica mladića voleli motore i automobile…

Ćurkić će biti sahranjen danas na groblju Gazilar.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)