DETALJI TRAGEDIJE U BORČI: Roditelji presudili sebi na isti način na koji im se sin ubio

uvidjaj

Foto: Beta, Tanjug, Youtube printscreen

Bračni par u Borči koji se juče ubio skokom sa zgrade u Borči, izvršio je samoubistvo na identičan način kao i njihov sin, otkrivaju za Telegraf.rs komšije nesrećnih ljudi.

– Njihov sin se takođe ubio skokom sa zgrade u Beogradu. Strašna je to tragedija. Oni su se zbog toga iz Zaječara letos doselili u Borču, da bi živeli blizu groblja gde im je sin sahranjen i da bi svaki dan mogli da mogli da obilaze njegov grob – otkrivaju komšije koje su i dalje u šoku.

Takosu, pričaju komšije, bili bliže i unučetu.

D.N. i V.N. su bili veoma fini ljudi. Uvek su se ljubazno javljali svima u zgradi, ali nisu želeli mnogo da pričaju o onome što im se dogodilo.

I NAJVEĆI PUSTE SUZU: Znamo šta ga uvek nasmeje, a evo šta Putina rasplače (VIDEO)

– Rekli su nam kako im se sin ubio, ali nikada nisu pričali ništa više o svom životu. To što su izgubili sina je bilo sve o čemu su razmišljali. Bili su neutešni, a crninu nikada nisu skidali. Sređivali su i renovirali stan, ništa nije slutilo na ovakvu tragediju. D.N. je bio vrlo aktivan po pitanju zgrade. Ženu smo slabije viđali. Svakoga jutra su išli na groblje – kaže jedan od komšija.

On pominje i da je rano jutros čuo viku u njihovom stanu, ali da ništa nije posumnjao.

“IZVINITE, ALI MORAM. GLADAN SAM!”: Priča o starcu koji krade po jedno jaje iz kutije u marketu da ne bi umro od gladi!

– Bili su mirni ljudi, tihi. Nikada se iz njihovog stana ništa nije čulo. Kada sam čuo viku jutros oko pet, šest ujutru, pomislio sam da je u pitanju jedan drugi komšija. Tek kada je policija došla, shvatio sam da je to najverovatnije bila buka iz njihovog stana. Da sam samo znao šta sledi, odmah bih ustao i otišao da vidim o čemu se radi. Bože, kakva tragedija, jadni ljudi – neutešno je ponavljao komšija.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs, M. Leskovac/M.Pantić)