DETALJI TRAGEDIJE KOD SOPOTA: Tinejdžer se posvađao sa devojkom, uzeo dedin pištolj i PRESUDIO SEBI!

traka

Foto: Kurir

Milan Obradović (16) iz sela Sibnica kod Sopota, koji se u nedelju uveče ubio pucnjem iz dedinog pištolja, najverovatnije je, prema rečima rođaka, sebi oduzeo život zbog ljubavnih problema.

Tinejdžer je pucao sebi u glavu u porodičnoj kući, a njegovo telo našli su ukućani, koji su nedaleko od kuće sakupljali šljive.

– Bio sam u dvorištu i odjednom sam čuo pucanj. Pomislio sam da je neko stariji ispalio metak, ali sam ubrzo saznao tragičnu vest – kaže Milovan Obradović, prvi komšija i rođak nastradalog Milana.

“OLUJA”, ZLOČIN BEZ KAZNE: Kao bebu od 12 dana, na kartonu su ga izneli iz Knina

Obradović dodaje da je dečakova porodica u tom trenutku sakupljala šljive nedaleko od kuće.

– Oni su isto čuli pucanj. U kuću je prvo došao Milanov deda, koji ga je tražio, a pošto mu se unuk nije odazivao, pozvao je i svoju suprugu, kao i Milanove roditelje i sestru. Našli su ga u sobi, pucao je sebi u glavu – kaže rođak.

Na mesto tragedije odmah su došle policija i Hitna pomoć, ali tinejdžeru nije bilo spasa.

– Odvezli su telo na sudsku medicinu. Strašna tragedija, nisam ni mogao da zamislim da će se ovo desiti – priča Obradović.

SNEŽANA SE NA SEKUND PROBUDILA IZ KOME I POSTAVILA JEDNO PITANJE: Lekari joj se i dalje bore za život

Kako kaže, po selu se priča da se mladi Milan ubio zbog neuzvraćene ljubavi.

– On se zaljubio u neku devojku, ali ga je ona odbijala. Navodno, on je skupljao šljive sa svojima, ali se vratio kući da bi zvao tu devojku. Međutim, tada su se posvađali i uradio je šta je uradio. Pominje se i da je imao jedinicu iz nekog predmeta, pa da je učio da popravi – rekao je potreseni rođak.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, J.I.)