DETALJI TRAGEDIJE KOD BAČKOG PETROVOG SELA: Usmrtio suprugu GREŠKOM, pa izvršio samoubistvo?

uvidjaj

Foto: Beta, Tanjug, Youtube printscreen

NA salašu između Bačkog Petrovog Sela i Mola, pronađena su beživotna tela supružnika Š. H. (60) i K. H. (43), a dosadašnji rezultati istrage pokazuju da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu. Oboje su imali rane nanete vatrenim oružjem i to, kako se sumnja, lovačkom puškom za koju je muž imao dozvolu.

Stravičan prizor u ponedeljak ujutro je otkrio sin četrdesettrogodišnje žene. On je došao na salaš, gde su supružnici živeli sami, i tu je našao beživotna tela, nakon čega je odmah obavestio policiju. Kako je došlo do tragedije i šta se tačno dogodilo na salašu još se utvrđuje. Mnogi veruju da je reč o nesrećnom slučaju, jer su supružnici, po pričama ljudi koji su ih poznavali, imali skladan brak bez trzavica. Još dodaju da nisu bili problematični i da su bili “fini ljudi”.

– Ne isključuje se mogućnost da je suprug slučajno usmrtio ženu, a kada je video šta je uradio, odlučio je da sebi prekrati život – saznajemo nezvanično.

– U kući je sve bilo na svom mestu, dakle nije bilo premetačine, a ne postoji nijedan trag borbe koji bi ukazao da su se prethodno posvađali i sukobili. Zasada nema indicija i da je u svemu učestvovala neka treća osoba.

Oboje supružnika su, saznajemo, iza sebe već imali po jedan brak, u kojima su izrodili decu, a njih dvoje su bili zajedno prethodnih nekoliko godina. Š. H. i K. H. su sami živeli na salašu na izlazu iz Bačkog Petrovog Sela, nedaleko od crpnih stanica na kanalu Dunav – Tisa – Dunav, a Š. H. je radio kao čuvar firme “DTD – Senta” kojoj pripada objekat u kojem su stanovali.

UPOZORENJE ZA SVE ! Srbin se vraćao iz Grčke, a na 50 kilometara od Evzonija desilo mu se nešto jezivo

Prema podacima policije i socijalnih službi, nije bilo nijedne prijave nasilja u ovoj porodici.

SAHRANjENI U SREDU

TRAGIČNO nastradali supružnici sahranjeni su u sredu na groblju u Bačkom Petrovom Selu. Na večni počinak ispratili su ih najbliži, rođaci, prijatelji i komšije.

– Svi smo začuđeni i ne možemo da verujemo u to što se dogodilo – kazao je jedan od poznanika

       

(Dnevne.rs/Izvor: Lj.P, Novosti)