DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U NOVOM SADU: Tinejdžer se napio sa ocem, pa krvnički nasmrt izboli MAĆEHU?!

uvidjaj

Foto: printskrin /Kurir

Ivan B. (19) uhapšen je zbog sumnje da je zajedno sa ocem Jovicom P. (47) usmrtio njegovu suprugu, a svoju maćehu Dragicu P. (62), u ponedeljak uveče u porodičnoj kući u Ulici Branka Radičevića broj 13 u novosadskom naselju Salajka.

Kako se nezvanično saznaje, Ivanu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati po odobrenju javnog tužioca kome će zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu biti priveden na saslušanje u zakonskom roku.

Nezvanično, Jovica P. je kobne večeri nakon počinjenog zločina otišao do prvih komšija u dvorištu i rekao im da pozovu policiju čiji su službenici pronašli Dragicu u sobi u lokvi krvi.

MONSTRUOZNO UBISTVO: Baba unuku izbola nožem, pa je živu stavila u uključenu rernu

Tragične večeri policija nije zatekla Ivana u kući, već samo njegovog oca Jovicu koji je bio u vidno alkoholisanom stanju i opirao se hapšenju, ali su tokom istrage došli do informacija da je i on bio prisutan prilikom izvršenja zločina.

Razlog ove porodične tragedije još nije utvrđen, a kako se nezvanično saznaje, Jovica B. se nije slagao sa pokojnom maćehom i među njima je bilo puno nesuglasica.

“VODI ME KUĆI TATA” Vladimir se probudio posle 16 kome, pa zaplakao kada je video oca

Prema nezvaničnim informacijama, on je došao kod oca Jovana kobne večeri i sa njim je sedeo i pio, a potom je izbila svađa između njega i maćehe u koju se uključio i Jovica. Nezvanično, istraga treba da utvrdi da li su obojica napala nesrećnu ženu koja je više puta izbodena nožem ili je to učinio samo jedan od njih.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)