DETALJI POKUŠAJA OTMICE: Aleksu jurili po auto-putu i tražili 5.000 evra! Evo ko je spasao mladog fudbalera

fudbaler

Foto: printscreen/instagram/aleksa_terzić93

Policija je brzom akcijom u sredu ujutru uhapsila dvoje, od troje, napadača na fudbalera Aleksu Terzića (20).

U Policijskoj upravi grada Beograda utvrđuju se razlozi i detalji incidenta, a mladi reprezentativac Srbije i prvotimac Fiorentine zadobio je lakše telesne povrede: frakturu nosa, iščašenje ruke, hematome na glavi i licu.

Po povratku iz Niša, gde je Terzić igrao u nacionalnom dresu utakmicu protiv Rusije, na auto-putu oko Autokomande primetio je Audi A6 da ga prati i da se unosi u njegov automobil marke BMW italijanskih tablica. Aleksa je procenio da nije bezbedan i ubrzao, ali su napadači krenuli da ga jure i da voze paralelno sa njim tražeći mu da otvori prozor što je on i učinio.

Tada su od njega tražili da stane i da im da 5.000 evra. Terzić je nastavio da vozi i u jednom momentu, već na Novom Beogradu, udario u taksi koje se našao na putu. Tu je trka prestala i usledio je fizički napad. Dva momka su izašla iz A6, izvukla ga iz automobila i nanela mu lakše telesne povrede.

DRAMA U NOVOM BEOGRADU: Dva mladića pokušali da otmu bivšeg fudbalera Zvezde?! Oteo im se dok su ga GEPEKOVALI!

Svemu tome je svedočio taksista, koji je bio priseban i pozvao policiju. Policija i hitna pomoć su brzo stigli na lice mesta, a napadači su pobegli. Terzić je prevezen u Zemunsku bolnicu gde su mu ustanovljene povrede.

U audiju A6 je bila i devojka, koja je rano jutros uhapšena sa jednim momkom, dok se za drugim još traga.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)