DETALJI OPROŠTAJNOG PISMA Naš poznati pevač se OBESIO u kući roditelja, a RAZLOG JE…

bolnica

Foto: tanjug

Dragiša Mitić Gile (45), pevač Grand produkcije se ubio juče u rodnom selu Knićanin u okolini Zrenjanina.

Njega je navodno obešenog u staroj napuštenoj kući  u kojoj su nekada živeli njegovi roditelji, pronašao rođeni brat:

– Niko ne može da veruje da Gileta više nema. Celo selo plače za njim. Čuli smo da ga je brat pronašao obešenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi – priča za domaće medije navodno jedan od suseda sela u kojem je Gile živeo pa dodaje:

– Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima. Nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pesme – dodaje izvor.

Dragiša Mitić Gile

Dragiša Mitić Gile Foto: Youtube Printscreen/ Halo Halo Tv Grand

– Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan a on prihoda nije imao. Zbog koronavirusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga – ispričao je izvor blizak porodici.

Gile, inače otac dvojice sinova, zadužio se navodno kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit.

– Uzeo je neke pare od tih ljudi, ne znam koliko tačno… Velika je bila kamata u starzu, a znao je da sa takvim ljudima nema šale. Nadao se da će posao krenuti i da će uspeti da se iščupa.

Porodica Dragiše Mitića je neutešna i jedva je smogla snage progovori:

PROČITAJTE JOŠ: ZATVARA SE VRTIĆ U ZEMUNU U KOME JE JUČE PREMINULO DETE?

– Molim vas, razumite nas. Sada nije trenutak – rekla je uplakanim glasom i prekinula vezu supruga Giletovog brata koji ga je navodno i našao obešenog.

Gile je navodno ostavio oproštajno pismo svojoj porodici u kojem je napisao sve što nije imao snage da im kaže u oči. Navodno je objasnio svoj postupak i odluku, te zamolio za oproštaj.

 

(Dnevne.rs/Alo.rs)