DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA TROMESEČNE BEBE KOD KUČEVA: “Stavila sam detetu PAPUČU na nos i usta, a onda…”

majka

Foto ilustracija: pixabay

Ž. S. priznala da je u petak oko 4 sata ujutru u porodičnoj kući, u selu Mustopić kod Kučeva, ubila svoju tromesečnu bebu.

Požarevačka policija ju je, u poslednjem trenutku, sprečila da nožem sebi prereže vrat i vene na ruci.

Ž. S. uhapšena je pod sumnjom da je u porodičnoj kući hladnokrvno ubila svog tromesečnuog sina L.V. Ona je na saslušanju hladnokrvno priznala da je, u ranim jutarnjim časovima, dete ugušila papučom koju mu je stavila preko usta i nosa, ali nije objasnila zašto je to uradila.

Prema rečima izvora, policija je saznala za zločin nakon dojave da Ž. S. želi da se ubije.

Nakon dojave, policija je uputila patrolu u selo Mustopić kako bi sprečila ženu da izvrši samoubistvo. Po dolasku u kuću policajci nisu pronašli Živadinku, te su krenuli u potragu kuće i okoline, sumnjajući da se nesrećna žena nije ubila na nekom skrovitom mestu.

– Na krevetu je primećena beba koja se nije pomerala. Policajci su bili šokirani kada su ustanovili da beba ne spava već da je mrtva. Ubrzo nakon toga forenzičari su utvrdili da dete ima povrede po glavi i licu, kao i da nije preminulo prirodnom smrću već da je ubijeno, tačnije ugušeno – navodi izvor iz policije.

Nakon toga policija je započela potragu za čedomorkom.

– Nakon nekoliko sati ona je pronađena na obodu sela Mustopać kako besciljno hoda sa nožem u ruci. Kada je primetila policiju, zapretila je da će se ubiti ako joj priđu. Pregovaranje je trajalo izvesno vreme, a za to vreme ona je sebi sečivo noža stavljala čas pod grlo, čas ga prislanjala na vene na rukama. Ubrzo je savladana, stavljene su joj lisice na ruke i privedena je – dodaje izvor iz istrage.

POGLEDAJTE: Policajac ispalio 14 hitaca u automobil i vozača koji je preminuo (VIDEO)

Ž. S. je na saslušanju prvo ćutala, ali je nakon nekog vremena priznala stravičan zločin. Objasnila je da je dete ugušila oko 4 sata i to tako što mu je stavila papuču na nos i usta i tako mu onemogućila da diše. Na pitanje zašto je to učinila nije odgovorila, nastavlja priču o ovom stravičnom zločinu sagovornik iz istrage.

Takođe je rekla da je želela i sebi da oduzme život zbog svog deteta, blizanca ubijenog L.V.

Rekla je da je njeno drugo dete smešteno na Institut za majku i dete zbog zdravstvenih problema, da je mislila da joj je to dete preminulo i da je zato htela sebi da oduzme život. Nije dala objašnjenje zašto je tako mislila i ko joj je to rekao. Takođe nije mogla da objasni kakve to veze ima sa ubistvom njene tromesečne bebe L.V.

POZADINA PRIČE: Slavko Beleslin divljao na parkingu, posle ove rečenice je potpuno pobesneo!

Nakon saslušanja njoj je određen pritvor, a tereti se za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina.

Meštani sela Mustopać rekli su da je Ž. S. imala psihičkih problema, a da se njen nevenčani suprug Lj. V. već nalazi na psihijatrijskoj klinici na lečenju.

– Verovatno su joj živci dodatno popustili kada joj se dete razbolelo. A zašto je ubila bebu, to samo ona zna. Svakako je ovo strašno – zaključuju meštani.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas, informer)