DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA KOD MLADENOVCA: Zaklao babu jer ga terala da NAĐE DEVOJKU DA JE OŽENI

ubistvo

Foto Printscreen Kurir

Madenovčanin Dejan S. (37), koji je nakon svađe u kući u selu Kovačević kod Mladenovca pretukao štanglom i nožem zaklao svoju babu Zagorku Stanković (85), zbog psihičkog stanja nije saslušan u tužilaštvu već smešten u bolnicu Dr “laza Lazarević”.

Kako je sam ispričao policiji, došlo je do svađe sa starom bakom. Ona ga je terala da se leči, da radi i da nađe sebi ženu jer će ostati sam u životu. U jednom trenutku dohvatio je šipku i počeo da je udara po glavi i telu i na kraju je posekao po vratu. Dejan je posle toga sam pozvao policiju i ispričao šta je uradio i po njihovom dolasku nije se opirao hapšenju.

– Baka Zorka je unuku rekla da ide da traži posao i da mora nešto da radi, a prebacivala mu je i to što je ušao u neke godine, a ne ženi se i ne stvara porodicu. Komšinica je stalno od Dejana tražila da se leči i da pije lekove. Međutim, on nije voleo da mu se to govori i tada bi pobesneo. Pretpostavljam da je i sada tako nešto dovelo do kulminacije – kaže jedna od komšinica.

NAKON KOBNOG DOGAĐAJA ŽIVOT IM SE PRETVORIO U PAKAO: Gde su i šta rade ćerka i žena Darka Radovanovića?

Meštani Kovačevca kažu da gotovo svi koji žive u ovom selu znaju da je Dejan još u detinjstvu imao određene psihičke probleme. Međutim, nikada nikoga nije povredio niti je policiji prijavljivan za nasilje u porodici.

pubovi

Foto: Printscreen/instagram MUP Srbije

Kako “Blic” saznaje, on se već 15 godina leči zbog psihičkih problema u bolnici Dr “laza Lazarević”.

– Nikada nikoga nije ni pipnuo. Bio je miroljubiv. Poslednjih dana vozio je bicikl po selu i mi smo se sklanjali jer je delovao čudno – dodaju komšije.

Nakon što se oporavi biće saslušan u tužilaštvu, a na teret mu se stavlja teško ubistvo za koje mu preti kazna zatvora do 40 godina.

povreda

Foto ilustracija: Telegraf

Teško podneo smrt majke

Prema rečima komšija, Dejanovo stanje se pogoršalo kada mu je jesenas umrla majka za koju je bio emotivno vezan. Zapao je u još veću depresiju, a i kako se sumnja, verovatno nije redovno uzimao terapiju.

NEVERICA! ŠVAJCARSKI BRAČNI PAR UBIO I ZAKOPAO SRBINA (25) U ŠUMI! Težak zločin šokirao svet (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor: A.Ž.A., Blic.rs)