DETALJI KRVAVOG PIRA KOD KRALJEVA: Poslednjim atomima snage pozvala hitnu, Aleksandrov očuh naslutio veliko zlo

ubistvo

Foto: Facebook

Izbodena devojka je poslednjim atomima snage pozvala Hitnu pomoć i krkljaljući zatražila pomoć. Gotovo istovremeno Aleksandrov očuh je pozvao policiju i rekao da će se dogoditi neko zlo, jer je u oproštajnom pismu pastorka pisalo “da moli za oprost zbog onoga što sledi i što će dići ruku na sebe”.

Kako se saznaje, Anđela je u teškom stanju primljena u kraljevačku bolnicu.

– Devojka ima sedam ubodnih rana, od toga četiri u predelu grudnog koša, dve u vratu i jednu u predelu trbuha. Trenutno je stanje stabilno, ali s obzirom da se radi o teškim telesnim povredama prognoze su nezahvalne, ali očekuje se da se u narednih 24 sata stanje povređene devojke stabilizuje – kazao je novinarima dr Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice “Studenica” u Kraljevu.

Aleksandar je u noći između srede i četvrtka izveo krvavi pir u napuštenoj kući na porodičnom imanju u selu Pečenog kod Kraljeva.

aleksandar

Foto: Facebook

– Policija je dobila poziv od Aleksandrovog očuha, koji je našao njegovo oproštajno pismo. U njemu je stajalo da “ne može dalje da nastavi sa životom, jer Anđela želi da ga ostavi”. Porodicu je zamolio za oprost “zbog onoga što sledi”, navodeći da će dići ruku na sebe. Policiju je pozvala i Anđelina majka, koja je rekla da je zabrinuta za ćerku jer joj se javila da je krenula od dečka sa kojim je raskinula, ali da nije stigla kući, niti se javlja na mobilni, iako je od poziva prošlo nekoliko sati. Adresa koju je policija dobila od mladićevog očuha i Anđeline majke je u selu Pečenog. Dok su bili na putu, Hitna pomoć im je javila da su primili poziv iz tog sela – navodi izvor.

– U kući je zatečen jeziv prizor. Devojka je ležala na krevetu sa više uboda po telu i rezom preko vrata. Borila se za život, a pored nje je bio veliki kuhinjski nož. Posteljina, jastuk i krevet bili su isečeni, što je potvrda da se branila. Nedaleko od nje, visio je Aleksandar. Ona je u teškom stanju prebačena u bolnicu, u kojoj se lekari bore za njen život – kaže izvor i dodaje da su Aleksandrov očuh i meštani sela stigli dok je trajao uviđaj.

anđela

Foto: Facebook

– Aleksandar je namamio Anđelu da dođe u njegovu kuću pod izgovorom da je to “poslednji put da će joj dosađivati”. Poručio joj je “da će ga nositi na duši ako se ne pojavi”, ali je na kraju potegao nož. Posle ubadanja žrtve, vezao je kaiš za luster i obesio se – kaže izvor.

Protiv Aleksandra nije bilo prijave za nasilje, bio je osumnjičen za razbojništvo – zaključuje izvor.

       

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Alo.rs)