DETALJI JEZIVOG UBISTVA NA ZLATIBORU: Nožem zaklao suprugu, a zatim se izbo po vratu u pokušaju da se ubije

hitna pomoć

Foto: Telegraf

Lupali smo desetak minuta, dozivali ih i gledali kroz prozor. U nekom trenutku čuli smo otključavanje vrata. Mijailo nije mogao da govori, imao je veliku ranu na vratu i jedva je stajao…

Mijailo Stopić (68) sumnjiči se da je u sredu nožem zaklao suprugu Milinu (62), a zatim se izbo po vratu u pokušaju da se ubije. On je zbrinut u Opštoj bolnici u Užicu. Kako saznajemo, njihove ćerke zamolile su komšije da odu u kuću, u zaseoku Stopići na Zlatiboru, i provere o čemu se radi jer im se roditelji nisu javljali na telefon.

– Kada su komšije zakucale na vrata, otvorio im je Mijailo s velikom ranom na vratu! Bio je sav krvav i jedva je stajao. Milinino telo bilo je prekriveno jorganom u predsoblju – kaže izvor iz istrage.

Komšije Stopića kažu da su Milinu videli u nedelju i ponedeljak, a da se Mijailo vratio kući dva dana pre toga. Dugo su kucali i dozivali komšije, sve dok nisu otkrili užasnu tragediju.

– Sigurno smo lupali desetak minuta, dozivali smo ih, gledali kroz prozor. U nekom trenutku čuli smo da neko otključava vrata. Komšija je bio u polusvesnom stanju. Rana na vratu mu se upalila… Ko zna kada se sve dogodilo. Mijailo nije mogao da govori već je samo podigao jorgan i pokazao nam telo zaklane supruge – kaže jedan od komšija.

IZAZVALA VELIKU PRAŠINU U JAVNOSTI: Profesorka jede na svaka 2 dana, gladuje jer je dala pare za SVOJE UČENIKE

Policija je ubrzo došla u ovo selo i satima obavljala uviđaj. Kako saznajemo, najverovatnije se radi o ubistvu i pokušaju samoubistva, ali policija proverava da li im je možda neko upao u kuću i napao ih.

– Telo žene poslato je na obdukciju i uskoro će biti poznato kada je ona ubijena i na koji način. Motivi ove porodične tragedije još nisu poznati – kaže naš sagovornik.

Mijailo i Milina važili su za poštene i časne ljude. U poslednje vreme, Mijailo je imao nekih zdravstvenih problema zbog kojih je nedavno bio kod lekara.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Alo.rs)