DETALJI JEZIVE NESREĆE U POŽAREVCU: Hteo da preparkira da mu voda ne poplavi auto u podzemnoj garaži (VIDEO)

zgrada

Foto: UrbancityRadio Facebook printscreen

BEOGRAD/POŽAREVAC – Požarevljanin Ž. M. (67) izgubio je život juče po podne kada se usled jakog nevremena koje je pogodilo ovaj grad, udavio u poplavljenoj podzemnoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici.

Ž. M.  je prema priči komšija sišao da preparkira auto da ga ne poplavi voda.

„JESAM LI ZA OVO RATOVAO?“ Ratni veteran sa Košara priveden iako je BEZ AUTA podržao blokadu vozača

Podzemne garaže u kojima je ovaj Požarevljanin stradao nalaze se u novoj stambenoj zgradi, koja se nalazi preko puta direkcije JKP “Vodovod i kanalizacija” i koja je useljena pre godinu dana. Iako ulaz u podzmeni deo ima kosinu ka ulici, voda se u njega nije slila sa ulice, već se stvorila od jakih pljuskova, pošto je ulaz nezaštićen.

Kako su rekli stanari ove zgrade, ona je podignuta na placu koji je Ž.M. ustupio investitoru i u kojoj je živeo u prizemlju.

– On godinama radi u Austriji, ali je sada ovde jer mu je supruga bolesna i dva meseca je u požarevačkoj bolnici. Kako smo čuli, on je sišao dole da preparkira auto da ga ne poplavi voda, pa je dole i stradao. Pričalo se da je sišao liftom, pa nije mogao da se vrati, jer je nestala struja, ali vatrogasci kažu da je lift prazan – pričaju komšije.

TEŽAK INCIDENT U KRALJEVAČKOJ ŠKOLI: Učenik aktivirao „ŠKOLSKI METAK“ u učionici (INFO)

Nevreme koje je u sredu zahvatilo Požarevac ne pamti se u ovom gradu, jer je jak vetar obarao drveće, a kiša je poplavila i zgradu Požarevačke gimnazije i Centra za kulturu.

(Dnevne.rs/Izvor: Večernje novosti, D.N.)