DETALJI IZ NOVOSADSKOG ZATVORA: Otkriveno kako je Goran koji je ubio troje ljudi IZVRŠIO SAMOUBISTVO

ubica

Foto: Fejsbuk

Goran Janković star 38 godina iz Novog Sada izvrsio je samoubistvo u istražnom zatvoru u Novom Sadu.

On je vezao čaršav za šipku koja drži stalak za televizor na visini od oko 2m, gde se obesio.

U tom trenutku bio je sam u ćeliji.

Telo je pronašao cimer kada je došao u ćeliju nakon redovne dnevne šetnje.

Podsetimo, Janković je izdržavao robiju zbog svirepog trostrukog ubistva koje je izvršio u maju 2019. godine. On je pred svojim maloletnim sinovima ubio suprugu Mirjanu, tasta Branislava i taštu Nadu.

Tog kobnog jutra, kako je sam ispričao, Janković je došao iz kafane i “nešto mu je kvrcnulo u glavi” pa je odlučio da ode u kuću svojih tasta i tašte da bi izvršio osvetu.

NEVEROVATNI DETALJI SA SUĐENJA NEĐELJKU ZA UBISTVO STUDENTA MILOŠA: Majka okrivljenom slala poljupce, a onda ustala i tražila reč (FOTO)

U rancu je poneo macolu i garderobu koja će mu kasnije koristiti za beg. Čim je došao na kućni prag Pajića, izvadio je macolu i nasrnuo na svog bivšeg tasta Branislava jer je bio najkrupniji. Zatim je ušao u kuću i nastavio svoj krvavi pir. Nasrnuo je na taštu i njoj takođe presudio udarcem macolom. A onda se ustremio na suprugu.

Kako je i sam ispričao, najpre ju je tuko i davio, želeći da iskali sav bes na njoj, a zatim joj je ubrzo i presudio. Da zločin bude još jezivi, sceni ubijanja tasta Branislava, tašte Nade i supruge Mirjane svedočili su njegovi maloletni sinovi! Nakon što im je ubio i majku, okrenuo se ka njima i starijem dečaku rekao – Zapamtite, tata nije bio ovde!

   

(dnevne.rs/Izvor: Informer)