DETALJI DRAME NA ZVEZDARI: Pretukli ga ciglama, pa mu pucali u noge (INFO)

pubovi

Foto ilustracija: Rojters

Marko I. (30) povređen je danas u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu dok je bio u društvu devojke.

Marko I. (30) iz Beograda ranjen je danas hicima iz pištolja u noge u Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari.

Kako saznajemo, zasad nepoznati napadači su u Marka I. pucali oko 13 časova, a sumnja se da su ga neposredno pre toga pretukli ciglama.

Presreli ga na ulici

– Drama je počela u Ulici Dimitrija Tucovića, gde su nepoznate osobe nasrnule na mladića. Nakon što su ga pretukli, neko od njih je potegao oružje i ispalio nekoliko hitaca u njegovom pravcu, pogodivši ga u noge. Tako ranjen i krvav, on je uspeo da pobegne u obližnju Ulicu Marka Oreškovića, gde je ušao u svoj automobil i odvezao se u bolnicu na Zvezdari, koja se nalazi u blizini mesta obračuna – navodi izvor iz istrage i dodaje da je ranjeni, navodno, bio u društvu ženske osobe, koja je policiji ispričala šta se dogodilo.

Napanduti mladić, kako nezvanično saznajemo, nije želeo da sarađuje s policijom, niti da otkrije da li sumnja ko bi mogao da ga napadne.

Komšije iz ulice u kojoj je ranjen M.I. kažu da su bili zapanjeni kada su videli policijske automobile ispred svojih kuća.

DINO RAĐA ŠOKIRAO HRVATE: Divac nije nacionalista, da je meni neko mahao srpskom zastavom..

Policija uznemirila komšije

– Bio sam u svom stanu u tom periodu i nisam ništa čuo. Ipak, ovo je prometni deo grada i teško je čuti bilo šta osim saobraćaja. Videvši policijska vozila parkirana ispred kuće, odmah sam izašao da proverim šta se dešava. Tada sam saznao da je neki mladić upucan u noge – kaže žitelj Zvezdare.

Ranjeni je poznat policiji i ranije je bio hapšen.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Dušan Stamenković)