DETALJI BRUTALNOG PREBIJANJA BIVŠE DEVOJKE: Bokser je udarao svuda gde je stigao, izbio joj je sve zube, unakazio lice i glavu

batine

Foto: Printscreen/Fejsbuk

Pripadnici MUP Srbije uhapsili su danas boksera Pava Popovića (36) zbog zlostavljanja devojke Ljiljane Trivković (30), koju su policajci pronašli vezanu i sa brojnim podlivima po glavi i telu, u stanu u “Trudbenikovom” samačkom hotelu na Novom Beogradu.

– Ljiljana živi sa majkom, očuhom i bratom – kažu komšije iz Ulice Jurija Gagarina 139, koje još ne mogu da se povrate od šoka zbog incidenta koji se u njihovoj višespratnici dogodio danas oko 10.30. – Popović je kod Ljiljane došao u trenutku kada je bila sama u stanu. Vikao je, lupao na vrata, a kad nije htela da mu otvori, razvalio ih je i ušao unutra.

Nakon toga, usledio je haos,navode Večernje novosti.

HOROR KOD VRŠCA: Ubio ženu iz lovačke puške da bi je sprečio da ima druge muškarce kad on umre!?

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, Popović je nastavio da viče na Ljiljanu, a onda i da je udara rukama. Devojka se branila, koliko je to bilo u njenoj moći, ali napasnik ju je, ipak, savladao i vezao. Onda je nastavio da je udara rukama i šutira nogama po telu i glavi.

– Besomučno je udarao Ljilju svuda gde je stigao, ali najviše po glavi. Izbio joj je sve zube, unakazio lice i glavu. Ona je vrištala, zapomagala, dozivala pomoć. Međutim, malo je stanara u toku prepodneva u zgradi, uglavnom su na poslu ili u školi. Kad je jedna od komšinica čula vrisku i zapomaganje, a zatim i otišla do stana u kojem živi Ljiljana, već je bilo kasno. Devojka je bila sva u krvi, sa vidljivim podlivima po glavi i licu i u skoro besvesnom stanju. Samo je, vele, uspela da kaže “pomozite”, a onda se onesvestila – priča jedan od komšija i pokazuje gde je, ispred zgrade, pošto je unakazio devojku, Popović zapalio garderobu i još neke stvari, koje je prethodno izbacio kroz prozor Ljiljaninog stana.

Po pozivu komšija, ubrzo je stigla policija i ekipa Hitne pomoći, koja je odvezla povređenu devojku u bolnicu. Napasnik je za to vreme pobegao, ali je nekoliko sati kasnije uhapšen i priveden u policiju. Na teret mu se stavlja zlostavljanje i mučenje devojke, kao i nanošenje teških telesnih povreda. Posle određenog zadržavanja od 48 sati, biće priveden na saslušanje u tužilaštvo.

Komšije Ljiljane Trivković o njoj, kao i o njenoj porodici, imaju samo reči hvale.

VIDEVŠI KRVAV DONJI VEŠ NA MOM SINU PAO MI JE MRAK NA OČI: Detalji užasa na Novom Beogradu

– Ljilju znamo od rođenja. Otac i majka su se doselili u ovaj hotel i ona se tu i rodila. Uvek je bila dobro dete, pristojna i kulturna devojka. Završila je DIF, zaposlila se. Radila je u teretani. Gde je i kako upoznala Popovića, sa kojim je više od pet godina u vezi, ne znamo. Ali, poznato je svima u komšiluku da je on i ranije umeo verbalno, pa i fizički, da nasrne na nju, naročito kad je čuo da želi da prekine njihovu vezu – ispričala nam je jedna od komšinica porodice Trivković.

Ipak, kako saznajemo, Ljiljana ranije nije prijavljivala policiji svog dečka.

– Plašila se, ne toliko za sebe, koliko za porodicu, majku i brata. Znamo da joj je Popović, svojevremeno, pretio da će, ako ga ostavi, učiniti majci ili bratu nažao. Jadna devojka verovatno nije htela da rizikuje, a sada je zadesi ova muka. Ljilja je u vrlo lošem stanju, ima teške povrede glave i vrata. Rekli su nam i da su joj stavili “kacigu”. Život joj je ugrožen, sumnja se na unutrašnje krvarenje i lekari se bore da preživi. Ipak, nadamo se najboljem i da će nam se ona brzo vratiti – kažu nam komšije.

BRUTALNO NASILJE O KOME BRUJI SRBIJA: Tinejdžerka koja je šamarala devojčicu juče pokušala da se ubije?!

Stanovnici novobeogradskog bloka u kojem se dogodio incident kažu da im je Popović “dobro poznat”:

– On je tu, iz kraja – kažu komšije. – Znamo da je dugo sa Ljiljom, ali i da ima dete iz ranije veze. Valjda ga je ta devojka ili žena i ostavila zato što je i nju maltretirao. Poznato nam je da ume da bude vrlo prek i da ne preza da udari žensko.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Večernje novosti, J.D.LJ)