DETALJI BRUTALNOG NAPADA U BAČKOJ PALANCI: Brat izbo rođenu sestru šrafcigerom jer je pomogla njegovoj ženi da ga napusti!

šrafciger

Foto: Fejsbuk

Žarko Šušilović (28) iz Bačke Palanke mučki je prebio i izbo šrafcigerom rođenu sestru Draganu (20) koja je sa teškim telesnim povredama zbrinuta u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu.

Incident se dogodio u petak 13. jula, nedaleko od porodične kuće u kojoj Žarko živi sa roditeljima, a Dragana je oko 23 sata primljena u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu gde joj je ukazana prva pomoć.

– Pacijentkinja je zadobila ubodne rane u predelu vrata, lopatice i grudi, a konstatovan joj je i višestruki prelom nadlaktice. Ona je zadobila teške telesne povrede, ali na sreću nalazi se van životne opasnosti i u stabilnom je stanju. Ipak, predostrožnosti radi, zadržana je u bolnici radi dalje opservacije i saniranja preloma – izjavio je za “Blic” portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević.

ZATVORENICI IM PRIREDE PAKAO: Evo šta se dešava sa UBICAMA DECE u srpskim zatvorima!

Žarko je uhapšen odmah nakon incidenta i određeno mu je policijsko zadržavanje, a postupajući istražni sudija trebalo bi da donese odluku da li će mu biti određen pritvor.

Kako saznaje “Blic”, do incidenta je došlo oko 21.30 kada je Žarko na ulici presreo Draganu i nakon kraće svađe napao je šrafcigerom.

On je prema rečima jedne rođake išao da se obračuna sa Draganom optužujući je da je ona kriva za to što ga je napustila supruga.

– Svi su živeli pod istim krovom u bačkopalanačkom Fabričkom naselju. Otac, majka, Dragana i Žarko, koji je pre par godina kući doveo suprugu i njenog sina iz prvog braka. Taj dečko sada ima 10 godina, a u međuvremenu Žarko i supruga su dobili sina koji sada ima četiri godine – objašnjava nam rođaka porodice Šušilović koja je želela da ostane anonimna.

Dodaje da su se iz njihove kuće često čule svađe i prepirke zato što je, kako je rekla, Žarko bio sklon konzumiranju alkohola i droge.

MLADIĆ IZ SRBIJE POGNUO KAO PEŠAK U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI, DEVOJKA TEŠKO POVREĐENA: Dvoje mladih došli u Crnu Goru i sezonski radili u Bečićima

– Roditelji su oduvek trpeli Žarkovu preku narav, a Dragana koja je jedna divna i odgovorna devojka to očigledno nije više mogla. Mislim da je kap koja je prelila čašu bila ta kada se Žarko posvađao sa ženom, pa se Dragana uplašila za njenu sigurnost i sigurnost njihove dece, te se zajedno sa snajom odselila iz porodične kuće – priča nam naša sagovornica.

Priseća se da je to bilo krajem prošle godine, te da od tada Dragana sa snajom i njenim sinovima živi u jednom iznajmljenom stanu.

sestra

Foto: Fejsbuk

– Sve to vreme Žarko je optuživao Draganu da mu je odvela ženu i decu. Pravo da vam kažem, Dragana ih je spasila jer Žarko nijednog trenutka nije krivio sebe zato što ga je napustila žena. Da je on bio dobar, sigurno ona ne bi otišla od njega sa dvoje dece i to još sa njegovom rođenom sestrom – ocenjuje rođaka nesrećne porodice.

Poznat policiji

Kako nezvanično saznajemo, Žarko je od ranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju, a i adresa na kojoj živi sa porodicom takođe je poznata policiji jer su nekoliko puta tamo išli da intervenišu zbog glasnih svađa i prepirki koje su prijavljivale komšije.

(Dnevne.rs/Izvor: Z. Čonkaš, Blic.rs)