DAN POSLE POČETKA SUĐENJA ZORANU MARJANOVIĆU: Porodica UBIJENE PEVAČICE donela iznenađujuću odluku

zrtva

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Nenad Šipka, direktor privatnog Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada, već dve godine pokušava da dokaže da pevačica “Granda” Jelena Marjanović (33) nije ubijena 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči. Sada govori o novim detaljima iz istrage.

U Višem sudu u Beogradu počelo je, ono što se u medijima označava kao “suđenje decenije”.

Naime, samo dan nakon početka suđenja Zoranu Marjanoviću, porodica ubijene Jelene Marjanović je donela odluku da neće tražiti od Višeg suda u Beogradu da im se prizna status oštećenih.

To je na svom Fejsbuk profilu saopštio direktor privatnog Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada, Nenad Šipka.

– Teodora Krsmanović, njen deda i deda pokojne Jelene – Miodar, neće od Višeg suda u Beogradu tražiti da im se prizna status oštećenih. Tu odluku su doneli usled javno objavljenih zlonamernih i neistinitih tvrdnji da Teodoru Krsmanović interesuje imovina ostala iza pokojne Jelene. Takvoj odluci kumovalo je i ponašanje odbrane Zorana Marjanovića, koja je sistematski vređala i omalovažavala Nenada Šipku, direktora CFI doo iz Novog Sada, koga je Teodora Krsmanović angažovala da izvrši rekonstrukciju ubistva njihove Jelene, zbog čega je on i podneo privatnu krivičnu tužbu protiv advokata Delibašića – stoji u saopštenju

Nenad

Foto: Youtubeprintscreen/TV Pink

Podsećamo i da je sam okrivljeni Zoran Marjanović, u javnim nastupima početkom jula meseca, iznosio pretnje i kletve, tvrdeći da su “dželati nekada nosili mačeve, a danas olovke”.

– Teodora Krsmanović je zaključila da Više javno tužilaštvo Beograd ne želi da se u predmetu kao njen punomoćnik pojavi advokat Predrag Savić, niti kao stručno lice CFI doo Novi Sad i stoga je odlučila da ne podnose zahtev sudu za dodelu statusa oštećenih i da Više javno tužilaštvo Beograd samostalno, sa svim odgovornostima svog položaja u krivičnom postupku, zastupa optužnicu – stoji u zvaničnom saopštenju.

Punomoćnik advokat Predrag Savić i Nenad Šipka dobijali su različite pretnje i uvrede na njihov račun, a advokatu Saviću je izlupan i automobil.

– Advokat Predrag Savić i direktor CFI doo Novi Sad Nenad Šipka se nadaju da je ovo saopštenje dovoljno da zadovolji osnovno interesovanje javnosti – navodi se u saopštenju Nenada Šipke.

Podsetimo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila 2016.godine na naselju u Borči. Vest koja je najviše potresla srpske medije i celokupnu javnost je upravo ko je ubica pokojne pevačice.

87 DESETKI IZ SVIH 87 PREDMETA! Vojislav (23) je završio dva fakulteta i sada se naš genije iz LOZANE VRAĆA U SRBIJU

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice, koji je optužen za ubistvo, izjasnio se nakon čitanja optužnice, da nije kriv.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)