”DA LI JE ISTINA TO ŠTO MI KAŽETE” Drugarica i komšije ubijene Marine u čudu – Ne veruju da ju je žandarm razneo bombom!

tragedija

Foto: Facebook/Printscreen

Ispred porodične kuće Marine P, koju je zajedno sa sobom ručnom bombom razneo pripadnik Žandarmerije Pavle R, u Novoj Pazovi vladao je muk i neverica zbog njene tragične pogibije.

Komšije nesrećne devojke iz Ribareve ulice kažu da je ona bila mirna i dobra devojka.

– U šoku smo zbog vesti da je Marina nastradala. Ne možemo da verujemo da se ovo desilo. Njena porodica je poštena i vredna, a ona je radila kao vaspitačica. Prema svima se ophodila sa poštovanjem – neutešno pričaju komšije.

Marinina drugarica nije ni znala da joj je drugarica preminula.

– Pa ja Marinu znam čitav život. Zajedno smo odrasle i provele detinjstvo. Da li je istina to što mi kažete? Ovo je strašno šta se desilo. U velikom sam šoku. Zajedno smo delile i dobro i zlo. Do juče smo bile zajedno, a sada je više nema – u suzama je pitala devojka koju je ekipa “Novosti” zatekla nedaleko od Marinine kuće.

BILA SAM NAJSREĆNIJA TRUDNICA: Onda mi je muž rekao da ČEKA DETE sa ljubavnicom! Svet mi se SRUŠIO!

Marina je u porodičnoj kući živela sa ocem i majkom. Ima i brata, koji je živeo u centru Nove Pazove, ali se ponovo vratio u Ribarevu ulicu. Ove godine je, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da se oženi dugogodišnjom devojkom.

Podsećamo, tela Pavla i Marine nađena su u utorak jutro u 9:30 u kolima na putu između Batajnice i Stare Pazove. Pripadnik žandarmerije je, kako saznajemo od policije, aktivirao ručnu bombu dok je bio u automobilu “opel vektra” sa Marinom.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Novosti)