ČUO SE SA DEVOJKOM, PA DONEO ODLUKU KOJA GA JE KOŠTALA ŽIVOTA! Miloševi prijatelji u NEVERICI: Imao je velike planove, a ubio ga je monstrum, iz hira! (FOTO)

zrtva

Foto: Facebook

Ne mogu da vam opišem koliko je Miloš voleo život. Kovao je velike planove za budućnost, trebalo je da počne da stažira… A ubio ga je neki monstrum, i to iz hira!

Ovako je danas kroz suze rekao jedan od prijatelja ubijenog Miloša Mileusnića, Čačanina kog je pomahnitali napadač presreo ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, gde je živeo tokom studija.

Na samom ulazu u zgradu, gde je napadač presreo nesrećnog studenta, prijatelji i poznanici su ostavljali cveće i palili sveće za “brata”.

Jedan od drugara ispričao je da se tog jutra čuo sa devojkom preko “Fejstajma” i da je oko 5.35 odlučio da krene ka njenom stanu koji se nalazi u blizini.

– Ne mogu ni da vam opišem koliko je taj dečko voleo život. Bio je u srećnoj vezi, završavao je Pravni fakultet, a pre toga je završio srednju medicinsku.

Uskoro je trebalo da počne da stažira, imao je velike planove za budućnost. Krenuo je ka devojci, nije bio ni u kakvom sukobu ili svađi, nije bio taj tip čoveka – kroz plač nam priča mladić.

Međutim, ispred ulaza u zgradu, kaže, sačekao ga je pomahnitali bolesnik sa nožem u ruci, spreman da nekom presudi.

– Dolazi iz čestite i poštene porodice, roditelji su mu ugledni doktori u Čačku, sestra mu je završila fakultet u Beogradu.

MONSTRUM SA ZVEZDARE: Ovo je osumnjičeni za brutalno ubistvo Miloša (24)! Izbo nožem do smrti prvog na kojeg je naišao!

On stvarno nije bio neki problematičan dečko niti nekakav navijač.Jeste voleo Partizan, ali daleko od toga da je bio u nekim problemima zbog toga ili bilo čega drugog. Živeo je normalnim životom, nikom nije jasno kako i zašto je do ovoga došlo – kaže i dalje šokirani prijatelj.

Prema njegovim rečima, Miloš potiče iz ugledne porodice, roditelji su mu izuzetno cenjeni lekari u Čačku, dok mu se starija sestra takođe preselila u Beogradu zbog studija.

Studirao je prava, a završio je srednju medicinsku školu i planirao je da počne da stažira. U Beogradu je živeo četiri-pet godina, sa cimerom koji takođe studira. Juče su u iznajmljeni stan u Dimitrija Tucovića došli i roditelji pokojnog Miloša. Nesrećni otac i majka, slomljeni od bola, nisu mogli sebi da objasne tragediju koja ih je snašla.

(Dnevne.rs /Kurir /Izvor: Blic)