ČETIRI PORODICE SU ZAVIJENE U CRNO! Životi Sare, Ivane, Tanje i Miodraga nestali u trenu: Ovo su mladi koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći kod Šapca (FOTO)

udes

Foto: telegraf.rs

Četiri porodice su zavijene u crno posle saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila u Tabanoviću kod Šapca. Troje mladih koji su jutros nastradali su iz Mačvanskog Pričinovića, kod Šapca, gde su ljudi od jutros u neverici zbog teške tragedije.

Iz još neutvrđenih razloga “ford fiesta” za čijim je volanom bila Maja Lolić (20) iz Mačvanskog Pričinovića sleteo je sa puta i zakucao se u stub javne rasvete.

Poginuli su njena rođena sestra Sara (18), Miodrag J. (19), Ivana B. (20) i Tanja L. (18), iz Klenja kod Bogatića. Sa lakšim telesnim povredama Maja L. je hospitalizovana u šabačkoj bolnici.

Saobracajna nesreca, poginuli, sabac

Miodrag J. Foto: Facebook

VRAĆALI SE IZ PROVODA

Prema saznanjima Telegrafa, oni su se u ranim jutarnjim satima vraćali iz Šapca, gde su bili u noćnom provodu.

– U provodu je bilo veliko društvo, pa su se vraćali sa dva automobila. U drugom je bila i Miodragova rođena sestra koja je kasnije saznala da joj je brat poginuo – navodi izvor Telegrafa.

KOMŠIJE ISPRIČALE JEZIVE DETALJE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD ŠAPCA: Tela nastradalih su bila svuda! Preživela devojka dozivala je JEDNO IME (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

SARA I TANJA NERAZDVOJNE DRUGARICE

Miodrag sa porodicom živi u Austriji i pre nekoliko dana je stigao u selo. Sara L. i Tanja L. su bile nerazdvojne drugarice i nedavno su završile treći razred Medicinske škole u Šapcu. Tanjin otac je policajac..

Ivana B. bila je učenica Ekonomske škole u Šapcu.

Saobracajna nesreca, poginuli, sabac

Tanja L. Foto: Facebook

Kako porenose mediji, pretpostavlja se da je uzrok nesreće, najverovatnije, nepilagođena brzina.

Na mestu nesreće meštani su zatekli stravične scene, tela po dvorištu, smrskani automobil.

Sabac, saobracajna nesreca, poginuli

Sara L. Foto: Facebook/

Prema rečima Dragice I. ispred čije kuće se desila nesreća, od siline udarca je pala sa kreveta. Njeni snaja i sin su pokušali da pomognu unesrećenima. Devojka koja je vozila automobil, sedela je kod njih i raspitivala se za sestru.

Saobracajna nesreca, poginuli, sabac

Ivana B. Foto: Facebook

Prema rečima komšije Milana, njega je brat probudio i rekao mu šta se desilo. On je izvadio akumulator da se automobil ne zapali.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)